Emine_2222 Kızlar bebeklerniz biyerlere tutunup yürümeye başladıktan ne kadar süre sonra tam desteksiz yürüdü
burnumagelioduuujfklkl Emine_2222 tutunup kalkamaya 8 aylıkken başladı 12 ay 20 günlükken 5 adım yürüdü sonra devamı geldi zaten şuan 14 ay 26 günlük.
Deryak52 Emine_2222 11 aylık destekli yürüyor koltuk vs kenarlardan yürüyor kalkıyor oturuyor tek elle yürümüyor iki elimle yürütüyorum ama yürümekde gönlü yok ğibi geç yürür herhalde
Rumeysaerva Emine_2222 9. Ayında tutunup yürüyordu ilk adımlarını 11 aylıkken attı sonra bi korktu mu ne yaptıysa asla yürümedi 12 buçuk aylıkken tekrar yürüdü şimdi ayın 13 ünde 13 aylık olcak yürüyor ama henüz serileştirmedi uzun uzun yürüyor ama
Oglumcanim_ Emine_2222 Emine_2222 böyle şeylere hiç takılma canım . Benim oğlum 10 aylıkken yürüdü ama arkadasın kızı 16 aylıkken daha yeni yürümeye başladı hepsinin gelişimi farklı
Emine_2222 burnumagelioduuujfklkl brnim oğlumu biyere tutundurduğumuzda baya yürüyo ama tam olarak koltuktan vs tutup kalkamıyo yatağında sadece yatağın kenarından dizinin üstüne kalkabiliyo
irva Emine_2222 7.5 aylık civarıydı tutunup adım atmaya başladığında.Yaşına 1 hafta kala tamamen yürümeye başlamıştı.