Mirac21mom Merhana anneler 17 aylık oğlum biraz önce küpe yuttu top şeklinde olanlardan ben ağzından almaya çalışırken yutkundu ve gitti şuan birşeyi yok öksürme salya gibi şeyler kakasından çıkarmı acaba
Ebruliiiiii Mirac21mom bence doktora götürün iğne gibi olan kısmı midesine yada bağırsaklarına zarar verebilir
burnumagelioduuujfklkl Mirac21mom hastaneye goturmeniz gerekiyor, niye bunu buraya soruyorsunuz iğnesi her hangi bir yerine girmiş olabilir… eğer direkt yutup midesine gittiyse kakasından çıkar benim kızımda o aylarda dişini yutmuştu çıkmıştı.
Minnakordek Mirac21mom mutlaka hastaneye gidin ihmale gelmez bı kere imitasyon ürünler midede tepkimeye falan girer zehirler çocuğu diğer tekini de götürün yaninizda
burnumagelioduuujfklkl Mirac21mom canım soluk borusuna kaçsa buraya yazacak halin yok ya onu anladım ama biyerlerine batmış olabilir için rahat etsin sen yinede götür.
UrasEgeBabysMom Mirac21mom Benim bebeğim 8 aylıkken plastik boru yuttu. Borunun uzunluğu kibrit çöpünün yarısı kadardı ama kalındı. 3 Gün sonra bu plastik kakasından çıktı sorun olmadı şükür ama ben çok korktuğum için direkt hastaneye götürmüştüm. Sizde götürün içiniz rahat etsin. Çok geçmiş olsun🌸
Tomris-Hatun Mirac21mom benim kizda toka yuttu hemde agzi acikti tel toka 1 gun sonra tatasindan cikti bu cocuklar insani ruh hastasi eder