Tatlican Eylulum3 ayy tam kapaliyi ne yapicaksin canm boyle cok guzel benim heryer boş bos hic sevmiyorum kapali
Eylulum3 Tosbigimleben duvar kagidi canim onun alti fayansti eski bir fayans bende bu sekilde duvar kagidi ile kaplattim
Tasbebek_ Eylulum3 teşekkür ederim güzel günleriniz de kullanın ölçüyü nasıl seçtiniz oval halıda ölçüyü tuttarmıyorum ben pek
Tatlican Eylulum3 sen benim eve gelsen bu gariban hali alamamis diye büyük hali hediye alip gelirsin kesin😄😄
Tosbigimleben Eylulum3 çok dekorasyonlu durmuş çok beğendim halıyla da bütünlük sağlamış pinterest evler gibi
Eylulum3 Tasbebek_ en büyük ölçüyü seçtim ben 180 e 180 en boy ölç odanı en yakin hangi ölçüyse onu seçin
Biricigm Eylulum3 halı çok hoş. Ama duvarlar dikkatimi çekti. Ev sizinse ve onlar duvar kağıtıdysa farklı bişeyler yapabilirsiniz bence duvarlar hoş durmuyo
Eylulum3 Biricigm ilk evlendigim de yaptirmistik 4 yil oluyor bebegim yeni yürümeye başladi yirtiyo yavaştan iyice yirtsin degistiririm 😂
Masalmavi1 Eylulum3 kilim boyutlari ideal olmuş. Mesleğim olduğundan söylemezsem dert olur. Duvar kağıtları hem ortamı karartmis hem çok desenli göz yoruyor 🙈🤗
Eylulum3 Masalmavi1 evet artik bende degistirmek istiyorum zaten bebegim yirtiyor iyice yirtilmasini bekliyorum