Deryamaysa Başına gelen var mıı ? 1 aydır bebeğim ishal kan olamayınca normal sandım kilo alımı da yavaşladı meğer bundanmış aynı durumda olan var mı süt diyeti yapıyorum 2 gündür
SirinEla Deryamaysa ben o diyeti iki ay yaptım. Ama en ufak bir kaçamak dahi yapmadjm. Bir iki haftaya bebişim rahatlamıştı. Uzun zor bir süreç ama geçiyor
Aysmassude Deryamaysa bebeğiniz ne kadarlık benjm bebeğimde 2 haftadır ishal bende 1 haftadır diyet yapıyorum başka sikayetiniz var miydi
Arasboymom Deryamaysa merhaba benim oğlumda hep ishaldi alerji durumları nedeniyle probiyotiğe başlayın hemen çok kilo kaybetmeden . Biz anca öyle düzene gitmiştik .
Deryamaysa Aysmassude 3 ay 20ögünlik Meme reddi var ishal fotosu attım buradakiler değil normal dedi Anlamadım
Deryamaysa SirinEla ne zaman düzeldi kızım 3 ayn20 günlük kilo alımı azaldı bu ay sadece 200 gr almış son 1 ay hep ishal
Deryamaysa asyaninannesi_01 sçamalamayın isterseniz Ben inek sütü ve türevlerini tüketiyorum bebeğime de anne sütüyle geçiyor mantiken…..
asyaninannesi_01 Deryamaysa başlığı o şekilde görünce yanlış anlamış olman normal sakin olun isterseniz
SirinEla Deryamaysa doktora gidin muhakkak , biz alerji testi yaptırdık, ek gıda da çok zorlandım süt ürünleri tuketemedi, şimdi on aylık yeni yeni yemeye başladı
Y_oo Deryamaysa diyette neler yiyorsunz brnjmde kızımda yeni çıkmaya başladı süt alerjisi neler yiyorsunz
Deryamaysa Y_oo süt bulunan giçbie şey yemedim ama ben gaita testi yaptırdım parazit çıktı meğerse ishal bundanmış @
Mimeva Deryamaysa doğduğundan beri süt alerjiğiz 5ay 8 günlük olduk su gibi kala yapıyordu halada çok katı yapmaz ek gıdaya geçince katılaşmaya başladı diyetinizi çok iyi yapın zamanla rahatlıcaktır bebeğiniz