senbanabaksana Lütfen bilenler başına gelenler cevaplayabilir mi karıncalardan nasıl kurtuldunuz ilaclatmak en son seçeneğim olacak
Deryak52 senbanabaksana ayyy sabah benim başıma geldi perdem ful karınca olmuş cam kenarı yerler camı açtım yarısı gitmişti baktım yine gitmişler tuz tarçın koy benim evim giriş bahçeli kat heryer yeşillik ormana ykn
n_mzlmm senbanabaksana aynısı yakın zamanda başıma geldi tuz döktüm bulundukları bölgelere hemen gittiler 🙂
Melike2700 Yarım limonun üzerine kuru nane koyup karıncanın olduğu yere koyun hemen terkediyorlar orayı 😎👍😁
senbanabaksana Melike2700 internette salatalık kabuğuna gelmediklerini okudum oğlum yerdeki salatalık kabuklarını yemiş başarısız bir girişim oldu 😂
senbanabaksana -yavrukus- sinek ilacından sonra evde bulunmamamız gerekir sanırım öyle bir gün ayarlayayım
-yavrukus- senbanabaksana siz bilirsiniz ama ben evdeyken sıkmıştım ilaçı tabi benim sadece mutfakta vardı karınca ilaçı sıktım kapıyı da kapatım bir daha görmedim karınca fln Bim’den aldım ilacı
hayatisigim Ben kalorifer böceği için almıştım hepsini ters dönderdi 2 gün önce karınca için kullanmıştım çok şükür kayboldular her tarafa çıkmışlardı
sedaozkan22 Benimde evim Bahçeli olduğu İçin aynı şey başıma geldi çıktıkları yuvalara toz tarçın döktüm bikaç gün bekleyip süpürdüm sonra birer tane naftalin koydum şükür bidaha kesildiler
Zynp123 senbanabaksana eczanede karınca tebeşiri satılıyormus ınstagramda türkan acarın kızının odasını da basıyormus onunla kurtulmuş