OzlemCann Kizlar bu kozalak macunu öksürük icin birebir diyorlar kaynanam trden getirmis cocuklarada verilir diyorlar ama hic bir yaş bilgisi yazmiyor ksc yas itibaren veriliyor bu ?
Nrgngr OzlemCann Zühre ana ürünleri erken ergenliğe sebep oluyormuş diye biliyorum yorum yapanlardan bazıları da böyle yazmıştı iyice araştırıp öyle kullanın derim
SeverusSnape OzlemCann 4 yaş üzeri diye biliyorum. Takip ettiğim bir eczacı 2 yaşındaki çocuğuna da kullanıyor, ölçek çay kaşığı.
livanurvealpinannesi61 Nrgngr özden hanım Çocuklarına kullanıyor öyle bir sorun yaşamamış hiç. Ayrıca probolis içeren ürünler erken ergenliğe sebep olur sadece.
Nrgngr livanurvealpinannesi61 neredeyse tüm fenomenler kullanıyor olarak gözüküyor ben bazıları dedim kendi tercihiniz ben kullanmadım sizin kafanıza yatıyorsa kullanabilirsiniz 😊
livanurvealpinannesi61 Nrgngr kozalak macunu öksürük için kullanılır içinde erken ergenliğe sebep olan madde yoktur araştırmak önemli bence.
Nrgngr livanurvealpinannesi61 yapılan yorumlarda aksini söyleyen de var aynen araştırıp hangisi kafasına yatarsa onu uygular ben bildiğim şeyi söyledim ve araştırıp öyle kullanın dedim 😌
livanurvealpinannesi61 Nrgngr erken ergenliğe sebep olan madde probolistir. Bilginiz olsun. Probolis varsa içinde yapar ama yok ise kozalak macunu zararlı değil.
Roza28 Kızım içtiği gibi kustu. Doktorumuz çok kızmıştı bana. Bunların içeriği hakkında çok şey bilmiyoruz, kullanmayın dedi.