kbra-10 Arkadaşlar bu aralar iyice zorlanmaya başladık çoğu belirti var ama anlamıyorum dis çıkmasi nasıl oluyor fotoda belli oluyor mu bilmiyorum asla dokundurmak istemiyor ağzına 😪😪😪😪
kbra-10 iki_prens_annesi_ sanırsam yavaş yavaş kabariyor yani bana kalsa evet kabarık ama çok anlamadığım için bir şey diyemiyorum 🤦🤦🤦🤦😪😪😪😪 napicami şaşırdım yatırıyorum agliyo oynuyorum agliyo uykusumdan ağlayarak kalkıyor ağzına dokununca ağlıyor 18 inde 5 aylık olucak 🤦
kbra-10 -Eraymoms- yaa dimi daha net foto çekebilirsem tekrar atarimmm nasıl olduğunu bilsem derim evet ama onuda diyemiyorum artık per perişan oldum o iyi olsun yeter diyorum çok teşekkür ederim 🌸😍
-Eraymoms- kbra-10 ya inşallah canım çok huzursuzsa calpol verebilirsin bir tatlı kaşığı huzursuzluğunu keser büyük ihtimalle diş de olabilir atak dönemi de olabilir 💕kabarmissa biraz diş
kbra-10 -Eraymoms- valla atak dönemi bitti sanırsam artık gerçi dönem hıc bitmiyor ilk çocuk acemilik heyecan nenararsan var yani calpolde veriyorum birde nurse harveysin dış jeli var onu kullanıyorum bir tık daha rahatlatıyor en azından uykusunda iyi oluyor kıyamıyorumda ben de bittim tükendim hafif kabarıklık var gibi evet hadi hayırlısı artık ne zaman görürsek inci gibi dişleri olsun csnim oğlumun 🌸🌸🌸😍😍😍
-Eraymoms- kbra-10 benimde oğlum var çığlık atmayı öğrendi sürekli bağırıyor 😅😂 yicem en sonunda senin kaç aylık canım bebiş diş dönemi zorlu geçiyor bizim de öyle suan bakalım ne zaman çıkıcak bende tecrubesizim suan 🥲 sağlıklı olsunlarda ağlamasına hiç dayanamıyorum 💗💗
kbra-10 -Eraymoms- hiç sorma biz de evde her gün farklı ses tonlarında çığlıklar atıyor çok komik oluyor bazen bizi güldürüyor 18 Haziran’da 5 aylık olucak Allah’ın izini ile senin ki kaç aylık çok tatlılar ama ya bizde onlarla büyüyoruz işte 🌸🌸😍
kbra-10 Ayyy aşağı yukarı 1 hafta var o zamannnn bizimkilere Allah’ım size bağışlasınnnn ismi neee😍 sizinkide her şeyi ağzına sokuyor muuuu 🤦🤦🤦 biz artık ek gıdaya gececegizzz emmedigi için doktor beş aylıkken baslayalim dediiii☺️☺️☺️