gozde_dolek Sfnrrr lansinoh çiftli 1,5 sene garantisi var daha yanında lansinoh süt saklama poşeti de vericem. 200
Duyguserda Ben sadece bi kez kullandım weewell marka ihtiyacın varsa eğer bu marka seni tatmin ederse satabilirim sana
Duyguserda Sfnrrr tek dediğim sadece bi kez 2 3 dk kullandım sonra gerek kalmadı evde duruyor kutusunda eşim 180 e almıştı senin bütçen nedir yardımcı olmaya çalışırım
Duyguserda Sfnrrr vallahi canım tek başlıklı çekim gücü iyi ayarlama yapabiliyorsun zaten eşim letgoya koymuş serda şimşek oradan bak istersen burdan yüklemeyi bilmiyorum istersen 100 liraya verebilirim
Duyguserda Gulciiiiin5555 tamam canım arkafaş bi baksın evde öyle duruyor valla bi annenin işine yarasın
Duyguserda Sfnrrr serdar şimşek yazarsan çıkacaktır canım instagram hesabımı vereyim sana oradan atayım cicekbahcesii8641
Gulciiiiin5555 Duyguserda anladım çok ihtiyacım var benim de akmazsa ben kesin alırım Atlamış gibi oldum ama manuel aldım ben çok kötü sıfır almak istemiyorum çok pahalı malum almazsa adresimi yollayabilirim hemen 🤭☺️