Duygukus Merhaba kızlar nasılsınız Palm yağı içeren bebek Mamaları hangileri bilginiz varsa paylaşır mısınız lütfen
Bebekcercinli23 Duygukus golden goat baby goat ve similac hariç hepsi palm yağı iceriyo canım kısaca böyle söylim sana içermeyen diye sorsan daha kısa olurdu😃
Duygukus Bebekcercinli23 çok teşekkür ediyorum 🌺🌺 internetten baktım ama anlamadım bulamadım açık açık yazan markaları göremedim
annesininkuzusu_1402 livanurvealpinannesi61 sma kullanıyorum ustunde ıcerık kısmında palm yagı bulunur yazıyor bıraktım
Duygukus livanurvealpinannesi61 ben de sma kullanıyorum ama bilemedim sorayım dedim yeni geçtik mamaya
Busra0606 basakhanim34 bence yok hipp combioticde doktorum önerdi çocuğuma kullanıyorum aptamil de kullandım ama keşke kullanmasaydim aşırı gaz yaptı hem hipp i neden doktor onersinki palm yağı varsa
basakhanim34 Busra0606 tek kriter palm yağı olmamalı bence. Başka birçok şeye bakıyor doktorlar. Ben çok detaylı araştırıp huzurumu kaçırmak istemedim. Sonuçta mamayı keyfi olarak kullanmıyoruz
livanurvealpinannesi61 annesininkuzusu_1402 bende 3 numara var palm yağı yazmıyor siz kaç numara kullanıyorsunuz.
delirmeceler annesininkuzusu_1402 benim aldığım sma 3 lerin hiçbirinde palm yağı yazmıyor ben mi göremedim acaba siz nereye baktınız
annesininkuzusu_1402 delirmeceler google dan aratabılırsınız doktorumda smilac harıcı bulundugunu soyledı ama bılemedım sımdı herkes farklı seyler söylüyor
delirmeceler annesininkuzusu_1402 similac en iyisi amerikada olan ve türkiyeye gelmeyen kahrerengş kutusu var doktorumuz ikizlerim ilk doğduğunda getirtebilirsenix başka kullanmayın dedi ama malesef getirecek kişiyi bulamadık ondan sonraki yılların markası sma oldu üstünde yazmıyor yokta deniyor bakalım hayırlısı
powermom65 Evolvia’da palm yağı yok canım. Bize doktorumuz evolvia nutripro plus önerdi, içeriği en temiz mamalardanmış.