Uykusuzkoala Kızım 8 aylık bez bölgesinin üstündeki kıvrımlarinda 2 yerde de kabarmis kızarmıs 2 2 gun once balık haslayip suyunu vermistim bugun sabah kizarikligi farkettim. Baska bir belirti yok sizce alerji midir?
Uykusuzkoala Uykusuzkoala fotografini cektim kırpsam bile atmam uygun olmaz sanirim napacsgimi bilemiyorum
Defnem23 Uykusuzkoala bi süre balık yedirmeyin geöiyor mu takip edin. Eğer geçmiyorsa doktora götürün. Başka bir leyde olabilir belki sıcaktan belki tahriş bi bakın. Ama balık da olamayabilir bş de 2 gün sonra ortaya öıkmaz diye düşünüyorum daha erken çıkar bence alerji olsa ya da başka bir leye alerjisi var dün yedirdiğiniz şeyleri de kesin vermeyin bi deneyin
Uykusuzkoala Defnem23 tesekkur ederim size özelden görseli atabilir miyim? Aksam da çok az üzüm vermistim 1 üzümün çeyregi kadar o simdi aklima geldi
Ogulluana Uykusuzkoala bezi yapmış olabilir mi bana alejik değil gibi geldi yani başka yerindede olabilirdi
Uykusuzkoala Ogulluana hic degistirmedim 8 aydir ayni bez bir de bi tik bol bedeni yanlıs alinca kullaniyordum sıkmiyor. Biraz ishal gibi diş dönemi ondan olabilir mi sizce ama genitalde degil de yukarisinda kizariklik