zeynepoyku33 Hanımlar merhaba. Kızım 7 aylık dişleri çok kaşınıyor. Dün fark ettim alt kısımda kizariklik vardı bugün o gitmiş sadece şişlik var. Geliyor mu sizce😅
Alminam2311 zeynepoyku33 benim bebegimde 6 ay 17 günlük alt damagina dokunup baktığımda ucu görünüyor batiyor da parmağıma ne zaman çıkar acaba uykular haram olduu
Zumra_Fatma zeynepoyku33 ayyy patlatmasi o dislerin buyumesi o kadar zor ki bide pes peşe olunca uyku duzen huysuzluk degisme hepsi bi arada masAllah
zeynepoyku33 Alminam2311 bizde aynı durumdayız 😔 ne bulsa ağzına götürüyor dişi çok kaşınıyor inşallah en kısa sürede çıkarırız
Zumra_Fatma zeynepoyku33 aynen öyle valla 21 yasindayim ama oyle coktum ki en zorlayan da disler gercekden 9 aylık 5 tane disi var o mu cikariyor ben mi bilemedim🤣🤣🤣tabi bende cikariyorum da anali kizli bende 2 tane ayni anda 20liklerimi cikariyorum
Zumra_Fatma zeynepoyku33 bu arada tetagil dis granulu var dis agrisini agliyor biz memnunuz tabsiye ederiim
Snmazra zeynepoyku33 ah baciiim geliyor gelmekte olan benimki de 7 aylık böyle bitanesi çıktı bekliyorum diğerlerini çok zor