melike567 Kızlar Çarşamba günü spiral taktırdım dun afedersiniz tuvalete gittigimde taharetlerinirken elime mor gibi bi renk ip geldi spiralin ipi mi koptu acaba iki gunde hemen nasıl koparmı yada takarken ipin fazlalığını kesmisti o mu icerde kaldı
Asyaveannesi04 melike567 kanamanın çoğalması spiralin kayması yada uyum sağlamadığının belirtisi hemen gidin bence ihmal etmeyin
Hyszhnm melike567 en yakın zamanda doktorunuza görünün durumu bildirim ipin elinizde kalması ve kanamanızın olması hiç normal bi durum değil en kısa zamanda kontrol ettirin
melike567 Ebruliiiiii 1 ay sonra gel dedi kontrole ama kananam da çoğaldı boyle devam ederse randevu alip hafta ici hemen gidicem
[silindi] melike567 kanamanın birden çoğalması spiral kayması belirtisiymis ben de dün gittim oyle dediler
melike567 [silindi] ilk gun o kadar degildi ama dun ve bugun çoğaldı sanki adetin en yogun olduğu gün gibi oluyor kanama sonra geri taktılar mı size çıkarıp
melike567 Asyaveannesi04 addt kanaması gibi yoğun olduğu gunlerdeki gibi ilk defa taktırdım sizin kanamniz nasıl olmuştu bide ip geldi bu ip anlamadım
Asyaveannesi04 melike567 bana ip gelmedi de aşırı kanamam vardı, dedim ölücem herhalde kan kaybından gittim vücudum uyum sağlamamış
Asyaveannesi04 melike567 hayır takmadı doktorum önermedi taktırmadım bende tekrar kondom ile korunuyoruz
melike567 Hyszhnm pazartesi randevu aldım canım gidicem hastaneye bakalim neden olmuş inşallah bi sorun olmaz cunku kizima diger kirunma yontemleeiyle hamile kaldım 3.cocuk düşünmüyorum