Sibel_ismet Bebeğimin eldivenleri çıkarttım elleri pisik olcak diye ama bu defa da elleri Soğuk siz nasıl bir yol izlediniz fikir verebilir misiniz? Teşekkür ederim daha şimdiden
Efenin_annesi Sibel_ismet hiç eldiven kullanmadık oğlum 4 aylık ellerinin soğuk olması önemli değil ellerinin soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmiyor sebebi dolaşım sisteminin hala tam çalışmaması
mell81 Sibel_ismet hiç eldiven kullanmadık ellerinin ve ayaklarının soğuk olması dolaşım sisteminden kaynaklı ensesi ve sırtı soğuksa bebeğin üşüyor demektir
MuhammedAmine Sibel_ismet biz 20 gün eldiven kullandık 6 Ocak doğumluydu üstelik. Elleri soğuk olunca üşüyor anlamına gelmiyor ensesi ve karnına bakın orası soğuksa üşüyordur eller ayaklar hep soğuk olur dolaşım sistemi tam anlamıyla gelişmediği için .
Sibel_ismet Efenin_annesi çok teşekkür ederim ilk çocuğum olduğu için insan bilemiyor ☺telaslanmistim rahatladım simdi
Efenin_annesi Sibel_ismet benimde ilk çocuğum sorularımla doktorumu çıldırtıyorum 🤣🤣 her kontrole not aldığım sorularla gidiyorum.
Sadiyealp Sibel_ismet biz 50 günlük olduk bu gune kadar kullandim hep elleriyle yuzunu cizmesin diye 2 gundur hic takmıyorum tırnaklarını kontrol ediyorum böyle daha rahat ediyo ellerinin soguk olmasi usudugu anlama gelmiyo cnm😃
1alpercocuk Sibel_ismet canım eldiven kullanma kesinlikle motor becerileri gecikiyor. Çocuğun ellerini tanıması lazım doktorlar çok kızıyor artık eldiven takan anneye ben hiç takmadım
Deletedmom0102 Sibel_ismet canım ben 2 aylıktan sonra hiç takmadım. Ellerinin ve ayaklarının soguk olması üşüdüğü anlamına gelmiyor merak etme🐣