MirzaAta 51 günlük bebeğimin ismini kayınbabamın isminin konulmasina tmm dedim ama çok pişmanım 🙄 kimlik de çıktı çıkmamış olsa degistirirdim ben bu psikoloji den nasil kurtulucam anneler 😔😔
MirzaAta Eşimin annesi ile babası aydılar. Eşim ile babası arası çok mesafeli dün yanlarına gittik çok sogukdu galiba biraz zoruma gitti. Doğuma bile gelmedi bebek 50 günlük olunca biz götürelim dedim ismini de koyduk mutlu olur dedik ama düşündüğümüz gibi olmadı 🙁 o yuzden şuan çok pismanin
Rabisss MirzaAta Oğlum olursa bende Ata koymak istiyorum. Şahane bi isim. Kayınbaban olarak düşünme vatanımızı düşmandan kurtaran ulu önder olarak düşün için huzur dolsun 😍
Slalaylau MirzaAta isim güzel siz onu düşünmeden ismin güzel olduğuna bak keşke kıymet bilseymiş ama boşverin🤷🏼♀️
Sedatasdan Adı çok güzel canım maşallah kayınbabanın adıymış gibi düşünme soranlara begendimiz bi isim de kendini öyel alıştır bence bende koymadıgım için çok tepki aldım 🤣🤣değişik bişi
araskuzumm0918 MirzaAta benim de oğlumun adı Ata 🙏babası istedi koyduk çok da seviyoruz sende hiç olumsuz düşünme tatlım
saziyeenginalya isim güzel ama illa iki isim olsun derseniz yanina uyan bir isim ile hitap edebilirsiniz kimlikte yazmasi cok önemli degil die düşünüyorum ama