Mrv3458 Kızım 10aylık ilk defa bu kadar çok pişik oldu poposu ve hatta ön bölgesinden itibaren kıpkırmızı nie böle oldu ki acaba ya çokta dikkat ediyorum sık sık değiştiriyorum bezini bepanthol sürüyorum
Kadriye_42osmanim Mrv3458 sudocrem kullan cnm bepanthol besliyor ancak geçirmiyor biz cok memnunuz doğduğundan beri kullanıyoruz azalttı bile oğlum allah'a şükür pişik olmuyor
Yunel Mrv3458 bnde herşey denedim ama hiç birşey geçirmemiş çok kötü olmuştu bakkallarda satılan arko krem varya kayınpederim onu aldı sürdüm ve bir kaç sürmeden sonra geçti sende dene Bi belki senin bebeğindede işe yarar 3.5 TL falan
prensesannesiiiii Mrv3458 benimde kızım cok fena pişik ıslak mendil kullanmıyorum bir sürü krem kullandık geçmedi şuan doktor silverdin verdi onu kullanıyoruz inş geçer ciger gbi cok kötü😢
Berenbr Yunel gerçekten arko mucizevi bi krem bizim pisigimizide o gecirdi kullanmadigimiz krem kalmamıştı
Esrasr Bugün benim bebeğiminde çok fena pişigi olmuş çok ağladı kantaron yağı sürdüm hemen aldı acısını mutlaka deneyin