Elifnefesyunus Merhaba anneler haziran sonu önce bayram sonrada temmuz 5 de kızımın ilk doğum günü hem bayram hem ilk doğum günü için elbise arıyorum heves ettim ama özel dikimler çok güzel 800 den aşağı yok elinde temiz güzel doğum günü elbisesi olan var mı
mel1900 Elifnefesyunus https://mutluresim.com/image/n3MV7i Ya da Le mabelle de uygun parti elbiseleri var bakabilirsiniz.
Zeynepsametaras Elifnefesyunus Bizimde 6 temmuz dogum günümüz iyiki doğmuş kızınız mutlu yaşları olsun inşallah 🙂
Elifnefesyunus busraaa826 yani şirin bişey arıyorum kısa kollu kabarık olur nebilim çok cici elbiseler var
busraaa826 busraaa826 dlt tan busraaa826 kullanıcı adına bakın kirmizi mini bir elbise var beğenirseniz fiyatta yardımcı olurum yine
Elifnefesyunus Saretiryaki inanın hergün bakıyorum şaka gibi ama 300 den aşağı bişey yok zaten sıfırlar falan 400 öyle bi durumum yok açıkcası
Elifnefesyunus Hdjrrjf Google a mutlu resim yazın ordan direk yükle seçeneği var sayfanın az altından kopyalayıp bu sayfanın altına yoruma kopyalıyorsunuz
carpediem___ Elifnefesyunus https://www.hepsimoda.com.tr/bg-kiz-cocuk-elbise?q=&s=1 Buraya bak istersen canım yaşadığım yerde bulunan bi mağazanın sayfası fiyatları da uygun
Elifnefesyunus carpediem___ a nerede bu hangi şehirde, 25 TL ye günlük elbiseler var ne güzel gene 150 ye varmış istediğim tarz gibi biraz bakınayım çok teşekkür ederim
balkopuk carpediem___ kiz geliyor mu harbiden nedne bu kadar uygun merak ettim kapida odeme varmi peki
carpediem___ Elifnefesyunus Niğde canım kapıda ödeme seçeneği varmış şimdi baktım da ben hep kartla alıyordum
GSevilay65 Elifnefesyunus bak istersen gardırop hesabımda SevilayZeynep1 iki tane çok güzel elbise var özel dikim pembe renginde ayakkabı tacı içinde 500 TL veririm sana
carpediem___ balkopuk evet geliyor bilmiyorum burda sürekli uyguna satılıyor kategorilerde farklı ürünler de var bebek kıyafetleri bize göre olan kıyafetler falan .hatta haydigiy var kadın giyim üzerine kendime de sürekli ordan alıyorum 3tane şubesi var internet satış ı da var orası da çok Uygun