Elifblcc Kızlar bebeim 11 günlük emzirmeye çok büyük sorun yaşıyorum sağ göğsümün ucu tamamen yara oldu kanıyor emziremiyorum sol göğsümü de güzel emiyor ama sanki yutkunma sesini duyamıyorum ben napicam bilmiyorum başına böyle bosey gelen oldumu
Nilossssss Elifblcc gümüş kapak ucu satın alın derim internetten doğru emzirme tekniği diye bakın ben öyle baktım birde bir ebeden yardım isteyşn saplık ocağından onlar size anlatır doğru pozisyonda emmiyorsa gelmez ama devam edin bırakmayın sakın krem sürün bol bol bide kendi sütünüzü sıkın etrafına sürün memenin
Bebee Elifblcc gümüş kapak al canım ben onsuz asla yapamıyorum 28 günlük bebeğim hala acıyor. Göğüs ucuna lansinoh krem veya ayva çekirdek jeli de sürebilirsin
Nazfiruze Elifblcc ben Lansinoh’un kavanozdaki balmı ile gümüş kapak kullandım hergün düzenli olarak sonra 3. Ayımda bıraktım çok şükür hiç yara olmadı mutlaka deneyin
ACmoms Emdiğinde Kahverengi kısmı da agzına vermelisin. Sadece ucunu emerse yara olur. Lansinoh krem al sür. Biraz da açık bırak havalansın. Aventin gögüs kalkanları var onları da alsan cok iyi olur.
Minikmeva Göğüs kalkanı çok işe yarıyor meme uçlarınızın hava almasını nemli kalmasını sağlıyor ben çok faydasını gördüm Ben de emzirmenin zorluğuyla karşılaşınca şok olmuştum ama geçecek merak etme 😊
Elifblcc Krem sürüyorum gogus kalkanimda var ama canım inanılmaz acıyor emzirmeye asla vaz geçmiyorum ama psikolojim yerlerde oda etkiliyor farkındayım gogus yaraları nekadar zamana gecer acaba