Ayner44 Selam kızlar sosyal yardım parası yatan var mı benim para yatmış ödemeniz hazırdır diyor ama ptt ödemeye girince ödenecek kayıt bulunamadı diyor başına gelen var mı IBAN kayıtlı ibana da yatmamış daha önce ibana yatmıştı
Balkupum2505 Ayner44 ptt odemelerinden ibana aktar yaptiysaniz buyuk ihtimal hesabiniza gecer talimat verdiyseniz ptt odemelerinden kayboluyo cunki
Serra1907 Deletedmom_114 Ben bilmiyordum böyle bir şey olduğunu bende başvurdum inşallah çıkar ne zaman sonuçlanmıştı sizin başvurularınız 🙏
Ayner44 Balkupum2505 dün aktarmaya çalıştım daha önce talimat verilmiştir dedi olmadı para duruyordu sabah gireyim dedim ödeme kaydı bulunamadı diyor anliyamadim para hazırdır dio
Ayner44 -Beliss benim telefona hiç mesaj gelmedi dün ptt kurum odemlerinde para görünüyordu 1200 civarı sabah denedim ödeme kaydı bulunamadı diyor geçen ay ibana yatmıştı
Tugce2391 Ayner44 benm de öyleydi yarım saat önce hesaba yatmis isterseniz bir hesabınızı kontrol edin bana gelen msj d onunda ypilacak diye bilgi geldi ama hafta sonuna geldiği için bugünden ödeme yapildi
Balkupum2505 Ayner44 peki son ödeme tarihi kac yaziyordu cunki bazi kisilerin ayin 10u falan buluyo öyle ise son odemesi 10unda falan yatar