Feyekum Kızlar almayı düşünüyorum da çok heyecanlıyım hiçbir bilgim yok nasıl.yapacam ama araba sürüyorum başladım yani ogrenmehe
2_premses_annesi Feyekum bence de hemen alın zam geliyor günden güne 😂 ilk yazılı sınava giriyorsunuz kitapçık veriliyor ondan çalışıyorsunuz. Sonra direksiyon dersi alıyorsunuz sonra da heyetle beraber sınav okuyorsunuz .
2_premses_annesi Feyekum evet zaten ehliyet kursu çıkmış soruları wataapptan gönderiyor ve kitapçık veriyor
Mavisinannesi1804_ Feyekum ben Ocak ayında aldım. YouTube ebru hoca Ali Bertan dinle Ali Bertan çok görsel paylaşıyor akılda kalıyor ebru hoca daha çok sınav sorularını yazı şeklinde gösteriyor. İkisinin de sorduğu sorular sınavda çıkıyor. Uygulama olarak ehliyet soruları var üzerinde siyah geyik arka fonda sarı renk tabela var onu indir.
Mertveannesi2211 Feyekum play Store’dan geçmiş sorular diye indirebilirsiniz kurallar her zaman aynı değişmiyor,faydası olur geçmiş sınavların,cevaplar hep aynı sadece soru sorma şekilleri değişiyor
Feyekum Mavisinannesi1804_ ebruyu bugün dinledim yar8n yazılırsam daha çöm dinlerim.ins geçerim yaaa direksiyon sınavınız nasıl geçti
Feyekum Mavisinannesi1804_ yazıldım büyük ihtimal temmuzda giyerim yazılıya yazılı nasil olunuyor çok zor soruyorlar Mi
Mavisinannesi1804_ Feyekum iyi geçti canım benimkş. Sinyallerini asla unutma arabaya binince önce koltuğu ayarla sonra hemen kemer sonra aynalar
Klymeneninatlasi Feyekum parklardan hiç korkmayın 😁 püf noktaları öğrenince park yapmak çok zevkli oluyor zaten her ders hem paralel hemde l park yapıyorsunuz bol bol ☺️