Sevcankey Herkese merhaba bebeğime ocean Microfer Demir ilacı kullanmaya başladım ancak gece uyuyan bebeğim uyumaz oldu kakasını yaparkende zorlanmaya başladı aranızda yaşayan var mı simdiden hepinize teşekkür
_The_ANA_ Sevcankey Ocean kullandık kullanıyoruz hiç böyle bir sorun yaşamadık. Piyasadaki yan etkileri en az kan ilaçlarından biridir. Diğerlerinin yan etkilerini yaşamak bile istemezsiniz Belki başka sebeple böyledir
nazlimsii Sevcankey ocean kullanıyoruz 2 aylığız doğar doğmaz başladık hiç sorun yaşamadık piyasadaki en iyi demir ilacıdır, bence söylediğiniz şikayetlerin sebebi damla değilatak olabilir
MinikPandam_ Sevcankey biz yaşamadık böyle bir sorun ama bebekten bebeğe değişebilir. Doktoruna danışın farklı bir demire geçin isterseniz
Sevcankey O yüzden tercihimiz bu ilaçtan yama olmustu onunla birlikte d vitamini kullanıyorum birde böyle olunca ben demir ilacina bağladım
Sevcankey ocean Microfer de duymamıştım bu ilacı kullanma sebebimiz de bu bu ilacı kullanıp yaşayan varmı diye merak ettiğim için sordum doktorumuz da o yüzden bunu onermisti