Berna18 Kızlar 1bucuk aylık bebeğim var aptamil mama kullnıyorum Nutricia conformil Falan bunların arasında ne fark var Ne için kullanılıyo
burcutoksoz [bilinmeyen] conformil mama gaz kabızmamasıdır çok sıkıntı çeken bebeklere verirler. normal aptamilde anne sütüne yakındır sıkıntınız yoksa buna devam edin bende veriyorum bu mamayı aşırı memnunum
Guldas Conformil olan özel gaz ve kabızlık maması, genelde sıkıntılı bebeklere verirler. diğeri normal mama.
Llg3 Guldas mrb gelişimi kilosu vs yolundaysa..ki bizim öyleydi 4.aydan itibaren çocuk dr’umuz gece beslenmesi bire düşür dedi…o gün den bugüne 9.5 aylık şuan 150/180 CC arası gece bir kez veriyorum..Bence iki kez uyandırmak yerine CC miktarini artirip bir kez vermeyi deneyin..
yaseminkarakurt Conformil gaz kabızlık için özel ayrı bi mama. Çeşit çeşit maması var aptamilin baya fazla. İshal için falan da ayrı maması var mesela
tczehra [bilinmeyen] conformil gaz ve kabızlıkda kullanılıyor canım böyle sıkıntınız yoksa direk normal aptamil 1 numara verebilirsin