Deletedmom_78 9 aylık oğlum illa 5 de 6 da kalkacak yaklasik 1 saat ayakta duracak sonra geri uyuyacak 8 de kalkacak🤦gunde de 2 uyku yapiyor. Asiri erken de uyumuyor ama bu durumu nasil duzeltecegim uykusu var israrla uyumuyor
Oznur_0708 Deletedmom_78 emziriyorsan 3-4 gibi rüya öğünü yap uyandırmadan emzir veya uyurken dürt bi dönsün uykuyu biraz böl tekrar uykuya geçsiin alışkanlığını kırar böylelikle
Papatya14 Deletedmom_78 bizde aynı ayağıma aldim yanına yattim emzik verdim yok göz uykulu ama uyumuyo bir saat sonra yatar 8 de kalkar 6 ayligiz bizde
mammacitahll_1 Deletedmom_78 Günaydın 💐 10 aylık kızım akşam sekiz buçuk 9 arası uyuyor şimdi kalktı son iki aydır böyle
kuzeyanne_ Deletedmom_78 canim benim oglum 11 aylik malesef 8 ayindan beri aksam 9 sabah 5 inanin artik uyjusuzluktan cok yoruldum
mobesebesir Deletedmom_78 benimki de 6.5 7.5 arası kalkiyordu bugün Bi rekora imza attik sabah 7.5 ta kalkmıştı öğlen 1 saat bile uyumadı 22.30 da yattı ve 4 te kalktı şuan yeni yatırdım ve hala dönüp duruyor. Bi çözümü varsa bana da söyleyin yoruldum erken kalkmaktan
hayatim_buglem Deletedmom_78 benim 9 aylık kızım 6. Ayından beri 5:30 6 da uyanıyor bir saat oynayıp uyuyor. 8 de uyanıyor geç uyutsam da şaşmaz bu uyanma saati alıştım gün içinde uykusuz gezmeye
AnnaKarenina_ Deletedmom_78 knki senin alışık olman lazım değil mi 😂 knk bi ara memoda böyleydi cinnet sebebi ama geçiyor odaya sabah çok ışık vuruyorsa ondanda olabilir
Deletedmom_78 AnnaKarenina_ hayir annem bir de koyu perde takmis cocuklar uyusun diye 😂aslında alışığım ama buraya geldigimden beri gece hic uyuyamiyoeum sabah da 5 de kalkmak beni mahfediyor🥲
buglemss Deletedmom_78 8 aylığız ayda iki kere yedide uyanmadık desem 5.30 6 arası uyanıyor ilk uyku 9.30 ama o saatte kadar durdurmak işkence ama ben o uyuyucncs yarım saatte olsa yanında uyuyorum yoksa ruh gibi oluyorum