Minik-mucizem Ağrı’da yaşayan önceden ağrıda görev yapan ağrıyı bilen ve ağrı çıkan anneler bı toplanalım gelin hiç bulamadım ağrı olan 🤭🤭
crazydance Minik-mucizem eşim ağrılı bayramlarda gideriz hayatımda dediğim tek şey şu öyle nefret ediyorum ki ordanda insanlarındanda hele havası donn soğuyu sürekli kemik ağrıtan allahım eşime vasiyetim cenazemi dahi oraya götürmeyindir aşırı cahil cehalet bir memleket… Allah yardımcınız olsun umarım seversiniz ne taze meyve sebze ne avm hiç bişey yok hastanelerde düzgün doktor bile yok..
gecekusu_- Minik-mucizem asker esiyim ağrıdaydık ağrı Patnosu hiç bir şekilde önermiyorum ( memleket kötülemiyorum kimse yanlış anlamasın ) ama ben yapamadım ağrıda sevemedik biz yabancı yani oralı olmadığımızı anlayanlar dik dik bakıyordu istediğiniz şekilde sebze vs bulamıyorsunuz çok çok nadir diyim ama kafa dinleme açısından iyi kışları berbat diyebilirim yollar kapanıyor elektrik direğini geçkin kar olduğunu bilirim orda sonra tayt vs giyemiyorsunuz yani giyersiniz ama bakıyorlar sanki açıkta bir şey görmüşler gibi yobazlar inşallah patnosa gitmezsiniz
3Minikannesi crazydance ben ağrılıyım sizi biraz daha saygılı konuşmaya davet ediyorum ne demek cahil insanlar belki birkaçı ile sıkıntı yaşamışsınız dır niye genel konuşuyorsunuz.Her yerde var o tip insanlar dan lütfen biraz saygı…
Feza4554 crazydance bende ağrılıyım sanırım bir cahilde sizsiniz çünkü ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz
birkizannesi_ crazydance şaka gibisiniz. Ağrılıyım ve bence cahil olan sizsiniz ki tanımadığınız insanlar halkında atıp tutuyorsunuz ayıp.
crazydance Minik-mucizem valla öyle kışın gittim inanın Allaha dışarıda soğuktan uyuşan ayak parmaklarımın ağrısıyla ağladım evler ısınmıyo bile camlarda 4-5 cm kalınlığında buz kütlesi oluşuyo işin tuhaf bir kısmı ise kombi donuyo ve doğalgaz çalışmıyo nerden tutsan elinde kalır gittiğinde mutlaka yaz buraya merak diyorum nasıl bulucaksın orayı bu arada toplasan 5 6 kere gitmişimdir kalma sürem 10 günüde geçmemiştir ayrıca çarşıda kadından çok adamlar var uzun vadede kalsam tırlatırdım herhalde bu arada hangi iline çıktı tayini eşinizin
3Minikannesi Asya011 pahalı mı🤣🤣komik siniz gerçekten yani sadece söyle diyeyim en ufak örnek olarak benim oturduğum şehir de dolmuş fiyatı 9 lira iken Ağrı da 1.5 lira yani gerisini tahmin edersiniz
Elif554 Minik-mucizem ben de diyordum ki eşime bir tek biz gidiyoruz ağrıya yoksa buralarda yazarlardi🤣 ay moralim bozuldu ne yalan söyleyeyim akşamdan beri güzel yanlarını bulmaya çalışıyorum izlemediğim video kalmadı
redizepol1 gecekusu_- Biz ilk tercihe Ağrı yazdık bugün açıklanacak çok korktum şuan umarım çıkmaz orası.
Veragillerden gecekusu_- Merhaba, eşiniz Jandarma mı Karacı mı? Bizim de tayin Ağrı’ya çıktı ilçeler belli değil onu bekliyoruz. 🙏
Minik-mucizem Elif554 ev buldunuz mu canım bulamiyiruz biz. Var mı tanıdığı olan Dilan ya yardımcı olsa
Unhappy_mommy Elif554 o kadar korkmayın kızlar ya sakin bizde geçen sene gelirken bize burayı çok kötülediler ama geldiğimizde o kadar da kötü biryer olmadığını gördük. Polis kuzenlerimin var doğuda görev yapan onlarda geldiler onlarda çok beğeniler doğuya göre gayet iyi dediler.
gecekusu_- redizepol1 şans bu işler ama Van Ağrı merkez vs güzel fakat Patnos kötü yani biz yapamadık tabiki herkesin düşüncesi farklı olabilir ama ağrı Patnos da ki çoğu asker ve polis eşleri Patnostan gitmek için dua ettik diyebiliriz ☺️ ama et konusundan da lezzetli bir yer ben egeliyim öyle bir et hayatım boyunca belki yememişim diyebilirim
Ecrinnnnnnnn Ben ağrı Doğubeyazıtlıym böyle düşünmenize üzüldüm açıkçası genelde sıcakkanlıdr insanları kendi önündeki ekmeği önüne koyarlar o derece samimi ve ince düşünceldirler doktorundan tut polisine kadar önlerinde saygıyla egilirler haa bakımı ne kadar yapilirsa yapilsin hic bitmez yolari falan kötü ve gerçekten doktor hastane benzeri pek işimiz.hizli ilerlemez malesef bizlerde o konuda çok muzdaribiz giyim konusuna gelecek olursak çok açık giyinenn var pek geri kafalı sayılmazlar ben suan gurbet geliniyim açıkçası demeki herkesin memleketi kendine has ve guzelldir bende suan burda komşuluk yok iki sohpet edenimiz yok ölsek kimsenin haberi olmaz burda diye yakınıyorum memleketimizi böyle tanimaniza üzüldüm ne yalan soylim
vizviz8ari Ben ağrı Doğubayazıtlıyım yukarıda arkadaşın anlattığı gibi olduğunu düşünmüyorum ağrının, evet çok soğuk ve pek güzel de değil bence ama insanları iyi gayet yani, ağrının en güzel yeri bence doğubeyazıt gözünüz korkmasın boşuna
[silindi] Kardeşim Ağrı’nin bir ilçesinde görev yapıyor, her zaman çok soğuk olduğundan dert yanar. Etrafindaki insanlar hep tayinci olduğundan yerel halkı hakkında pek bilgim yok. Hayırlısı olsun hakkınızda