mrvelif Merhaba, 6 aylık bir kızım var. Sürekli yüzüstü uyuyo yan veya sırt üstü uyuyamıyor sıçrıyor, uykuya dalamıyor. Sıçrama refleksinin geçmiş olması lazım ama biri bizi aydınlatabilir mi 🙏
BeyCan_aks mrvelif Merhabalar benim oğlum şu an 8 aylık Ve dediğiniz gibi 6. Aydan itibaren yüzüstü yatmaya başladı ay nefes alıyor mu ay burnu açık mu yorganı kafasına doladı mı ne yaptı vs çok tereddüt içerisindeydim geceleri de dahil oğlum uyusa bile ben uykumdan kalkıp gider kontrol ederdim bu arada 6. Ayına girer girmez ben odasını ayırdım oğlumun her neyse işte aradan 1,5 hafta falan geçti dedim kendi kendime demek ki böyle rahat ediyor kendi haline bıraktım oğlumu sonra zaten fark ettim ki bir şey rahatsız ediyorsa oğlumu zaten ona göre pozisyon alıp öyle uyumaya devam ediyor. Dediğim gibi şu an 8 aylık oğlum yüz üstü uyuyor bazen yan bazen sırt üstü binevi bizim yattığımız gibi rahat rahat uyumaya başladı ben de artık karışmıyorum . Sizinde içinizde rahat olsun Ama tabii yine ara ara kontrol etmede fayda var 🤪
BeyCan_aks BeyCan_aks sakinleştirici bir müzik bir ninni söyleseniz bebeğinizi daha rahat uyumasını sağlarsınız bu arada uyku arkadaşı vs
mrvelif BeyCan_aks Evde sıkıntı olmuyor ama bebek arabası, ya da yolculukta pusette sıkıntı oluyor. Dediğim gibi uyuyamıyor. Sizde de aynı sıkıntılar oluyor muydu