GizemAtlas Kızlar sütüm artmıyor ne yapmalıyım birçok şey içiyorum Bestlak damla solgar b12 falan ama çok stres yaptım diye mi ne sütüm artmıyor bir türlü siz nasıl arttırdınız ? Bu çok iyi dediğiniz ne var ?
eedu GizemAtlas yemeklerden sonra bol su en az 2 bardak ve bu süt arz talep meselesi biraz yani emdikçe çoğalacaktır ne kadar emerse o kadar çoğalır benimde yoktu pek başlarda sonradan emme çoğaldıkça süt çoğaldı
Sarmihce GizemAtlas rezene çok işime yaradı bu konuda. Aktardan rezene tohumu almıştım. 1 fincan kaynamış suya 1 tatlı kaşığı rezene tohumu atıyorum. 5 dakika dinlendiriyorum. Sabah akşam içiyorum 1er fincan. Göğüslerim dolu dolu uyanıyorum. Öyle bir gün geçiriyorum. Hazır paketli rezene pek işe yaramamıştı.
gulcanalptug GizemAtlas hurma kuru incir 2-3 litre su ceviz prinç pilavı gece uykusu benim sütümu en çok bunlar arttiriyor gerçekten güzel dolu dolu da oluyor deneyin isterseniz
mumofpearl Merhaba, Bebeğinizi emzirdikten sonra boş memeyi sağmayı deneyin 5’er dk her iki memeyi de sağın. Bunu düzenli olarak üç dört gün yaparsanız sütünüzün arttığını göreceksiniz. Proteinli şeyler yemeye ve BOL yeşillik tüketmeye çalışın 🌸
Senos96 Beş günlük bebeğim sarılık 19 çıktı şuan hastaneyiz ışık alıyor bende sağdım 30 cc zor çıktı mama vermekte istemiyorum nasıl çoğalır acaba sarılığı umarım düşer dua edin kızlar 😞
ErsagunAktugunannesi GizemAtlas aktarlarda lohusa şerbeti diye satılan bi kök karışımı var memleketimde kaynar denir. Günde iki fincan içsen yanında bol su ile sütün artar allahın izniyle
Liliales GizemAtlas ben de dediklerinizi kullandım. Ayrıca kuru incir yulaf tahin helvası yeşillik dereotu yiyorum, bebeğim de düzenli emiyor 2-3 saatte bir, bunun dışında bol su ve dinlenme uyku, baya arttı. Bebeğim 24 günlük
Liliales GizemAtlas az olduğunu nerden biliyorsun bebeğine yetiyorsa sorun yok. Ben de göğüslerim dolsun taşsın istedim çalışan bir anneyim sağıp buzluğa atmak istedim ama anca bebeğime yetecek kadar çıkıyor, buna da şükür 😊
Yasemin38 GizemAtlas öncelikle sütün hakkında pozitif düşün stres yapma Öğün atlamadan beslenmene dikkat et Bol bol su iç günlük 2.5-3 litre kadar Sık sık emzir bebeğini ayına göre Bulgur Dereotu Dutkurusu İncir Hurma Balkabağı Komposto Helva Tahin-pekmez Ceviz Badem Yeşillikler