Papatyakiz Çankırılı olan veya orada yaşayan, nasıl bir yer hangi semtlerde oturulabilir, kiralar, artı ve eksi yönleri neler bilgisi olan var mı?
Recepliagah78 Papatyakiz ben aslen çankırılıyım eşim burada görev yapıyor şuan kiralar aldı başını gidiyor doğru düzgün ev yok ve kiralar 7000 8000 tl falan şehir küçük geldiğinizde zorlanabilirsiniz ama alışınca çok güzel
Tugceonrdml_ Papatyakiz bende aslen cankiriliyim memletim güzeldir küçük sakin bir yer kale taraflari daha uygun olur kirada oralardan arastirsbilirsiniz
Burcubkb Papatyakiz bende aslen Çankırılıyım küçük sakin güzel bi şehir kiralar uçmuş durumda maalesef şehir merkezinde binalar genelde çok yeni değil ama Migros tarafında yeni yapılan binalar var şehir merkezi fiyatları da uygun diye duymuştum bi oraya bakın isterseniz
Papatyakiz Recepliagah78 Çok küçük bir şehirden geliyorum. Çankırı oradan daha büyük diyebilirim :) O yüzden zorlanacagimi sanmıyorum. Ama dediğiniz gibi kiralar Cook yüksek ve ev yok malesef
Recepliagah78 Papatyakiz bizim de tayinimiz Şırnak Silopi’ye çıktı benim gidip gitmeyeceğim belli değil tabi
Papatyakiz Tugceonrdml_ Yeni bina istiyorum ve merkezde olsun istiyorum bahsettiğiniz yer merkezde mi
Papatyakiz Burcubkb Migrosun hemen yanında bir yer bulduk yarın görüşeceğiz kira da 8500 istiyorlar ☹️
Recepliagah78 Krizinka_5 bizim evimize tugay çok çok yakın aynı mahalledeyiz dışarıdan ortamı güzel ama hiç girip bakmadım