Sydasyda Mama sandalyesi önerilerinize açığım arkadaşlar çok aşırı pahalı olmayan kaliteli sağlam önerebileceğiniz ürünler var mı ?
Gulcann_ Sydasyda benim de böyle ni postum var bebeğim bak istersen herkes orda Ikea antilop dedi ve ben tavsiyeler üzerine aldım aldığım da 700 TL idi Trendyol da ama Ikea varsa yakınınız da orda 500tu şuan kaç bilmiyorum ama alacaksaniz Ikea alın
Nazlimu_ Sydasyda ikea antilop şiddetle tavsiyemdir. Hem az yer kaplıyor. Hem taşıması kolay sağlam ve temizliği çok kolay. Kızımı onunla duşa soktuğum bile oluyor
Gokturk_ Bizim ki bundan aldık sağlam çıktı baya oğlum çok hareketli hiç durmaz yemek yerken zıplar ona rağmen ne düşme ne hiçbirşey olmadı canım önerebilirim 400’e almıştık zam geldi ama bence uygun gene kumaşı yıkanınca suyla hemen geçen cinsten.Birde önüne yemek dökülünce aşşağıda sepetine düşüyor iyi oluyor ordan topluyorum 😂Bu fotoğraflar da ufaktı şuan kilosu 11.500 gene taşıyor oğlumu 😂
Yrnkskn Ben bim marketten almıştım gayet te güzel çıktı düşme yamulma olmadı hiç 7 aylık kızım oldukça da hareketli Bi bebek ben memnunum 270 liraya almıştım