Hudanur38 Merhaba arkadaslar benim bebeğim emekliyor fakat yaz geldigi icin şort giydirmek istiyorum ama dizleri yere degince cani acicak gibi hissediyorum siz neler yapiyorsunuz
teachermom07 Hudanur38 eski bi çorabının uçlarını keserek dizine geçirebilirsiniz çok Sıkmamasına dikkat edin :)
Yarenventolin Hudanur38 Prenses-annesiiiii ben dizlik aldım ayakları çok kilolu olmamasına rağmen sıktı boş yere o paraları vermeyin çorap en mantıklısı
Hudanur38 Yarenventolin benim bebegim kilolu bi bebek ozmn kesin sıkar en iyisi cora denemek yetenegim olsa dizlik dikiliyormus bebise gore dikerdim
Hudanur38 Selamcanim bence cok guzel bi geridonusum ama benim annem ilk torunu diye aalisveris yapmisti oda yazlik hep sortlu takim almis o yuzden cok fazla şort var bende acikcasi degerlendirmek istiyorum onuda
Bebegimm1 Hudanur38 eşinizin corabı büyük gelir rahat olur sıkmaz onu kesin alt kısmıda lastıklı bir şeyle dikin bacagından çıkmaz
Bilgeebaby Hudanur38 instagramda birisi boğazlı çorapların boğazını kesip dizlik yapmıştı. Sizde yapabilirsiniz eski çoraplardan falan