Hudanur38 Merhbalar benim bebegim uzun yolculukta arabada kendi oto koltugunda uyumuyor uykusu geldigi zaman kucagima geliyor emerken uyuyor fakat uzun yolculukta surekli kucagimda tutmak zor oluyor uyuyunca ne yapabilirim sizce
durukusunannesi_ Hudanur38 bizim en uzun yolumuz 2 saat daha oto koltuk kurmadık gerçi ama kursakta kaldırabilirdiö sanırım ben babynest i arka koltuğa koyuyorum orda oynuyoruz da doyuruyorum da uyuyor da rahat ediyorum ben böyle
Gokturk_ Hudanur38 koltuğu yatar pozisyona getirin uyuyunca daldığında sakince koyup pışpış yapın dalar tekrardan.Ben de birdaha ki ay 11 saat yol gidicem bende o şekilde yapıcam açıkçası .Büde benim oğlan karnı tok oldu mu biraz huysuzlanır ama sonra koltuğunda uyuyakalır hafif yatırıyorum iyi oluyor
Hudanur38 Elifffinnn10 oto koltugu dik ya bende rahatsiz olur tekrar uyanir diye hic denedim acikcasi
Hudanur38 elifugba bende kucukken o sekilde yapiyordum ama buyuyunce pusete sıgmaz oldu kemerleri filan yetismiyo o yüzden alternatif ariyorum
Hudanur38 durukusunannesi_ ya oto koltugu kullanmayinca ceza varmis diyorlar diye bende kurdurdum fakat oda bi koltugu isgal ettigi icin arkada baby nesti kullanamam gibi