Sebosunuzzz Hanımlar hayırlı geceler, saçlarım inanılmaz dökülmeye başladı zaten çok kalın saçlı değildim son zamanlarda dökülen saçlarıma hayret ediyorum varmı kullandığınız bir ürün veya daha sonra çıkar mı 🥺🥺🥺
Bao Sebosunuzzz doğumdan 3-4 ay sonra yoğun dökülme olur. Herkeste oluyor. Sonra duruyor. Bu zaman diliminin dışındaysanız bi tahlil verin.
Sedagmlksz Sebosunuzzz 1 yaşına doğru duruyor korkmayın belirli bir süreç bu ama o zaman diliminde sağlıklı doğal yağlarla takviye yapabilirsiniz
ezgikrby Sebosunuzzz şu an 5 aylık olucak felaket dökülüyo maalesef her gün sabah akşam ev süpürüyorum deliriciğiiimmm 😂 Urban Care saç spreyini düzenli kullanıyorum ama gerçekten saç çıkarıyo tüm bebek saçlarımı yeniden çıkardı en azından 😌
BeyzaCicek Sebosunuzzz ayyy benimde ya 6 ay oldu dopum yapalı özellkle iki aydır saçım o tomar tomar dökülüyor resmen kel kalcam diye korkuyorum
amines ezgikrby Ben de urban kullanıyorum spreyini burada aynı postu açmıştım şampuanını da tavsiye ettiler onu da aldım ikisi birlikte fayda eder inşallah biotin kullan diyenler olmuştu bir zaman sonra duracak sonra yenileri tekrar çıkacak dedi çoğu kişi ama felaket bir dökülme yaşıyorum öyle böyle değil
Sebosunuzzz ezgikrby ay yemin ederim ben sjdjdjd bende sürekli içeriyi süpürüyorum kıyafetlerim bile saç deli oluyorum 😂 tamam bende denicem 💘 teşekkür ederim
ezgikrby amines çok faydalı gerçekten ben de denemek için aldım ünlülerde gördüm pek inanmıyodum ama mucizevi resmen sende de etkili olur inşallah
Sebosunuzzz amines ay evet ya kimisi de dökülen saç bidaja çıkmaz diyor çok üzülüyorum bende alıp denicem hemen 💘🥺🌸 teşekkür ederim
ezgikrby Sebosunuzzz benim kıyafetimi bırak donumdan bile saç çıkıyo utanmaz oraya nasıl giriyosa sjdjjdd psikoloji nanay 😂 inş kel kalmadan bu dönemi de atlatıcaz 🫠 mutlaka dene çok işe yarıyo ama düzenli kullanmak önemli sabah akşam kullanıyorum 🫶🏻
Yamaninannesiiiiii Sebosunuzzz bebeğim 5 buçuk aylık asla durmuyor dökülmem kel kalıcam bir tutam saçın kaldı 🥹🥹🥹🥹🥹
Hazalmomm Sebosunuzzz canım ben neredeyse kel kaldım tüm kan değerlerim düşmüş Bi ona baktırmanı tavsiye ederim Bide ben urban care biotin sprey kullanmaya başladım 2 hafta olmasına rağmen bebek saçlarım çıkıyor biotinin hapına da başlayacağım çok etkisini gören var