deniz-95 smnr55 kira olarak pahalı maalesef ki. Pazar ardeşeni vs yazarsanız deniz kenarı oralar kiralar da merkeze göre uygun. Ama merkeze uzak dolmuşla 40-50 dakikalık mesafe. Çocuğun eğitimini düşünürseniz merkezi yazın. Her şeye kolay erişim. İlçeler aktivite anlamında çok kısıtlı
smnr55 Anne_yim_53 gerçekten mi 😊😊😊 eşiniz polis mi çalışma olarak nasıl ev kiraları Pahalı mı çocuğum var kreşe gidecek okul hastane va bilgi verir misiniz Pahalı dıyorlar çok Rize için samsunluyuz fikrimiz yok Rize hakkında aydınlatırsanız sevınırım
smnr55 enercisizkaldimanne gerçekten mi 😊😊😊 bilgi verir misiniz kiralar pahalıklık varmış herhalde hangi ilçesi güzeldir ilçe yazacaz da biraz aydınlatır mısınız bizi
Anne_yim_53 smnr55 evet pahalı bi şehir biz pazar ilçesindeyiz çok güzel be rahattık özellikle polisler yatışta burda ,, evler merkezde 7 bin 8 bin her telden var yani
enercisizkaldimanne smnr55 ben merkezde doğdum büyüdüm en güzel yeri bana göre orası 😀 köyüm Güneysu orasida çok güzel sizin neresi çıktı. Ben İstanbulda yaşıyorum kira olarak bilgi veremeyeceğim ama Samsun ile eş değerdir arada internete bakarım kiralarina gayet uygun geliyor İstanbul şartlarından sonra
smnr55 Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun oku üç hafta sonra ilçeler açıklanacak ben arada burdan yazsam yardımcı olur musunuz yorumlarınıza görüşlerinize ihtiyacım olacak 🥹