Sadece_nil Kizlar 657 ye bagli sağlık bakanlığında memurum. Eşim polis tayini çıktı şuan ücretsiz izindeyim, Nisan 2024 te biticek. Ücretsiz izinde iken eş durumu yapan oldu mu? Süreç nasıl işliyor bilgisi olan var mı?
Leo2020 Sadece_nil ben bir kurumda uzmanım 657ye tabiyim. Eşim doktor. biliyorsunuzdur belki onların uzmanlık alınca tayin oluyor. Ücretsize ayrılmak üzereydim ben tam aklıma bu konu takıldı sağlık bakanlığı ile konuştuk. Ücretsiz izin olunca benim kurumdan alınan yazıda bu durum özellikle belirtiliyormuş ve bakanlık eş durumunu dikkate almayabiliriz dedi. O yüzden heyet aldım hemen şimdi atama yapılmasını bekliyoruz. O yüzden siz de içişleri bakanlığından birilerini bulup sorun bence
Aselzumra23 Sadece_nil ben sordum bende hemşireym ücretsiz izindeym ise baslayis yapıp eş durumu tayini istiyoruz daha sonra tayin çıkan yerde baslayis yapıyoruz tekrar ayrılmak istersek ücretsiz izne ayrılıyoruz
Sadece_nil Leo2020 anladım. Şuan hali hazırda ücretsiz izindeyim siz ayrılmadan almışsınız sanırım. Bu iş çetrefilli olucak herhalde ama bir arayalim bakalım. Çok sağolun
Sadece_nil rivrivyapma tayin çıktıktan sonra ucretsize devam ettiniz mi peki? Bir de başlayıs yaptıktan sonra tayin çıkma süreci ne kadar sürede sonuçlandı? Kurumda ki sicil birimi cok net konuşmuyor kafam karışık 🤔
Zynpmom Goktugunannesi1234 minderbob Sadece_nil rivrivyapma Bebegim_28 Aselzumra23 rivrivyapma Kızlar bende bu durumdayım . Ücretsiz izindeydim Perşembe iznim bitiyor son gün ve mecburen işe döneceğim zaten ve geçen hafta esiminde tayini çıktı benim eşimde polis . Acaba merak ettiğim eşimin şuan olduğumuz ilden ilişiği kesip yeni görev yerinde başlamasi mi gerek ilişik kesmese beni beklese diye düşündük ? Birde ben aday memurum daha 1 yıl anca olacak . Polis eş olunca tayin çıkıyor mu eş durumunda engel var mıdır ?
Leo2020 Sadece_nil acaba dönüp tekrar alamaz mısınız ki ücretsiz 5 yıl dolduysa sebepsiz olarak da ücretsiz izin alınıyordu memuriyette. Belki onu kullanabilirsiniz hiç dikkate almayacaklarsa eş durumunu
Sadece_nil Leo2020 5 yılım doldu alabilirim ama şuan analık için ücretsiz izin hakkımı kullaniyorum aslında saçma bunu dikkate almamak. Doğurup çocuğumuza kendimiz bakmak istemekte suç oluyor sanırım 😔
rivrivyapma Sadece_nil daha tayinim çıkmadı çıkmasını bekliyorum bana da net konuşmadılar 2 hafta oldu hemen hemen bekliyorum orda başlayış yapınca ayrılacağım izne
Sadece_nil Aselzumra23 su iş çok saçma keşke daha kolay bir yolu olsaydı neyse başa gelen çekilecek. Umarım komisyondan çabuk geçer de açıklanır tayin isteyince, bekletmeden.
Bebegim_28 Sadece_nil Dun bi kız arkadaşımla konusuyorduk buu durumu kendi şuan hamile (doğum izni bitince ücretsiz izne ayrılacak) eşi polis kendi memur, seneye haziranda tayinciyiz dedi nasıl olucak dedim. İş başı yapıp tayin isteyip tayin çıkınca 1 hafta 10 gün iş başı yapıp geri izne ayrılcam hemen dedi
minderbob Sadece_nil şöyle yapacaksınız dilekçe verip işe başlayacaksınız bu sürede rapor alacaksınız tayin dönemi bitince yeniden ücretsize ayrılacaksınız.
Goktugunannesi1234 Önemli bir not söyleyim eşin suanki bulunduğun ilden ayrılış yaptığı andan itibaren başlayıs yapana kadar tayin isteyemiyorsun çünkü eşinin çalıştığına dair belge o yol izninde verilmiyormus. Bizde o ayrılış yaptıktan sonra başlayıs yapanq kadar tayin gelir diye ücretsiz iznimi bozup başlayıs yaptım. İcerde20 gün iznim vardı o bitene kadar tayin çıkması lazımdı o yüzden eşim yol hakkını kullanamadan ise başlama yaptı. Evi filan 2-3 günde taşıdık başlama yaptıktan sonra tekrar yıllık izne ayrıldı 😅 saçma sapan bir durum. Yani eşinin elinde ataması olduğuna dair belge ile ayrılış yapmadan tayin başvurusu yapman gerekiyor
MelSinMuh_19 Bende Devlet Hastanesinde Güvenlik Görevlisiyim Eşim uzman bizimde tayinimiz çıktı ve ücretsiz izindeyim sicil le görüştüm dilekçe vermemi söyledi ve tayin açıklanınca da işe başlangıç yapıp tekrar ayrılış için evrak dolndırmam gerektiğini söyledi. Bulunduğum yere de eş durumundan gelmiştim ama ücretsiz izindeyken böyle yapmam gerektiğini söyledi bilmiyorum yanlış mı yönlendirildim başlangıç yapma gibi bi şansım da yok bakacak kimsem yok 21 inde taşınacağız nasıl olur ne eder kestiremiyorum sıkışıp kaldım 😢
Sadece_nil MelSinMuh_19 bir kaç yere sordum birisi size söylendiği gibi söyledi, diğeri başlayıp yapıp tayin dilekcesi verebileceğimi ve çalışmam gerektigini söyledi. Aynı durumdayom bırakacak kisme yok ve süreç karma karışık. Bu yüzden sanırım ilk ilişik kesme döneminde gidemiycez bizde
Ebeesra Sadece_nil bende sizin gibi sağlık personeliyim ve ücretsiz iznim Nisan 2024te bitecek. Ben ücretsiz izinde tayin yapmaya çalıştım olmadı. Bende iki haftaya işe tekrsr döneceğim eş durumu tayini yapabilmek için
Sadece_nil Ebeesra benim sicildekiler de aynı şeyi söyledi başlayıp yaptıktan sonra tayin isteyebilirsiniz diyem ama önceden yapan biri izindeyken dilekçe vermis ckys ye düşmeye yakın ise baslayis ayrılış yapmış. Siz denediniz mi dilekçe vermeyi?
Zeynali Ebeesra merhaba bende aynı durumdayım süreç nasıl ilerledi acaba? Bir de merak ettiğim konu esimizin atama belgesi ile tayin isteyebiliyor muyuz git gel mi yapacağız kurum net bilgi vermiyor