Sinem61 smnr55 ben Trabzonda yaşıyorum ama Rizede okudum oraya da hakimim sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz
smnr55 Allah razı olsun sabahtan beri yazıyorum cevap yazan olmamıştı eşim polis tayinimiz çıktı Samsunluyuz ama Rize hakkında bilgimiz yok gelişmiş mi pahalı şehir mi merkez nasıl acaba bana bilgiler verir misiniz hiç bi şey bilmiyoruz
Sinem61 smnr55 kiralar biraz pahalıdır ben merkezde yaşadım eski ev sahibimi arayıp sorarım boş ev var mı diye . Rize çok gelişmemiştir ama yine de yasanilabilir bir yer . Sahili güzeldir. İnsanları biraz kaba gelebilir sonradan alışıyorsunuz kötü niyetten değil fıtratları o şekilde bi süre sonra sevimli bile gelebilir. Bir de AVM açılmıs bu da bir avantaj. Şu an tayin isteyecek olsam Rize yazabilirim. Yaşanabilir bir yer
smnr55 Allah razı olsun sabahtan beri yazıyorum cevap yazan olmamıştı eşim polis tayinimiz çıktı Samsunluyuz ama Rize hakkında bilgimiz yok gelişmiş mi pahalı şehir mi merkez nasıl acaba bana bilgiler verir misiniz hiç bi şey bilmiyoruz
Ozgenur61 Biraz pahalı bir şehir aşırı gelişmemiş ama yine sahili awm si olsun güzeldir sürekli yağışlı aşırı soğuk olmayan bir il
smnr55 Sinem61 valla sorsanız sevınırım iki uç hafta sonra neresi çıkacağı belli olacak o zamanda yazsam bana yardımcı olabilir misiniz.
Anne_yim_53 Her yer gibi buralarında kirası yüksek ama hakediyor yüksekliğini bence deniz ve yeşillik manzaralı , pahalı bi şehir ama gezi açısından da güzel bi şehir ,, insanları çok candan değil eşiniz polis ise o açıdan da çok rahat
Sinem61 smnr55 tabii yazabilirsiniz. Merkez çıkarsa yardımcı olabilirim. Bazı ilcelerde de az da olsa tanıdığım var denk gelirse onları da ararım
Sevdeserra Ahhh güzel memleketim kız üzülme rize baya gelişti avmai olsun millet bahçesi sahili falan güzelleşti tabi bi samsun rize kıyaslaması asla yapılmaz 😂 bizde samsundayız artvine atandık kara kara düşünüyom kiralar normal her yerde pahalı çünkü
smnr55 Sevdeserra size de hayırlısı olsun valla bilmiyoruz da nasıl bi yer diye insan ön yargılı oluyor görmediğimiz için duyumlarla ama siz yaşayan biri olarak yorum yazdığınız için valla içime su serptinizzzz 🥹🥹🥹
smnr55 Sinem61 Allahım sizden razı olsunnnn çok çok tskkr ediyorum ilçelere göre ya da neresi çıkacak ben size yazarım çok sağolun sinem hanımmm
smnr55 misra6161 Rize’nin neresindesiniz acaba bi de sizden dinleyeyim 🥹 nasıl bi yer çok çekincemiz var eşim hele polis hiç istemiyor nereye gidecez ne olacak mutlu olacak mıyız hoşumuza gidecekmi hep kafamızDa deli sorular
Sinem61 smnr55 estağfurullah inşallah elimden bişey gelir 💐 ama karamsar olmayın gerçekten yaşanabilecek bir yer bence mutlu olursunuz
misra6161 smnr55 benim eşimde polis 2 senedir Rize’de görev yapıyor ben aslen Trabzonlu olduğum için adapte oldum zorlanmadım
smnr55 misra6161 bizde aslında samsunluyuz bize de sıkıntı olmaz ama herkes Rize hakkında ön yargılı konuşuyor bi de istemediğimiz Altıncı tercıhten geldi merkezi nasıl avm falan yeni açılmış galiba iş yoğunluğu falan var mı ev kiraları nasıl merak ediyorum her şeyi pahalı sehkr diyorlar doğru mu