Whitewomen35 4 aylık uykuya kesinlikle dalmıyor uykusu varken bile . gece uykusunda özellikle uykuya geçiyor 4 5 kere ağlayarak kalkıyor sonra derin uykuya dalıyor doyamadığı için mi yoksa başka bir şey mi anlayamadım sizler de durum nasıl
Whitewomen35 jap Hayır çok deniyorum uykuya döndürmek için ama önce mızmızlanıp sonra ağlamaya başlıyor bende o yüzden zorlamıyorum onu keyfi yerindeyse karışmıyorum bir daha
Mercosey Whitewomen35 diş ağrıları 4. Ay itibariyle başlar ama yaşında bile çıkarabilir. Karanfil kürü uygulayabilirsiniz ben çok faydasını görmüştüm o aylarda. Çok huysuzluğu olursa parol verirsiniz. Diş eti baya kabarıyor diş gelirken zaten ama dediğim gibi bizim mesela 8. Ayda çıktı dişler. Ama 3. Aydan beri başladı salgı artışı vs. 9-10 tane karanfili ezip üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup dolapta bekletiyorsunuz. Pamuklu çubukla veya direkt böyle elinizde bebeğin diş etlerine sürüyorsunuz.
Whitewomen35 Biribiri Onu nasıl ayarlicam ki hiç bir şekilde uyumuyor uyku aralarını mı uzatmam gerekiyor acaba
Biribiri Whitewomen35 2,5 3 saat uyanik tutup uyutun uyanmak istediginde destekle uykuya dondurun hala direniyosa dus aldirin boyle duzelmezsse atak falandir biraz surer gecer dayan 😘