Bizdede hirilti vardı kbb ye götürün et olabilir dedi Dr götürdüm et yok zaten 6 aydan önce et bebkelrde beklenmektedir sık tenzileyin dedi sonra 1 ay sonra bu hiriltilsr arttı hava verdik filan az geçer gibi oldu ama göbek kısmı çok hızlı inip çıkıyor diye ben rahatsız oldum Dr kardiyolojiye yönlendirdi çünkü bazen bebeklerde kalbe çıkan damarlar ters olursa da hirilti nefes zorluğu oluyormuş kardiyoloji tek tek inceledi damalarina kan akıllarına organlar doğru yerde mi vs bilmediğimiz çok detay var ve hayır kardiyolohoyle ilgili değil bu göğüs hastalıklarına alakalı dedi ve oraya götürdük akciğer filminde enfeksiyon olabileceği yönünde antibiyotik ve havaya başladık bazen soluk borusundaki kıpırdadı gevşek olması bile buna neden oluyormuş çok garip ben tam araştırdım aklimda soru işareti kalmaması açısından sizde araştırın önemli bu arada bende elde taşınır nebulazotor almıştım Dr onu hiç onermidi bu acıların içerisindeki minik partikullerin ciğere inmesi için iyi kırması gerekiyormuş onuda en iyi o sesli büyük cihazlar yapıyormuş bilginiz olsun