findikbrnlu0_ Kızlarrr bu diş ne zamana patlar tahmini sadece belirtileri herşeyi ağzına götürüyor ,çok kaşınıyor bide geceleri çok sık uyanıyor ağlıyor bide mama da yemiyor uyanınca bakar mısınız
findikbrnlu0_ findikbrnlu0_ kızlar bakın yahu bende diyimmi şimdi kaynana postu olsa yorum yapardınız diye hahaha😂😂
Zeyna2727 findikbrnlu0_ bi kaç güne ucu görünür zaten beyazlık var patlamak üzere bugünlere çok huysuz olacaktır dikkat et ishal durumunda bekleme hastaneye götür benim kızım bi gece de 1 kilo kaybetti ve su kaybı tehlikeli bi durum serumlarla düzeldi şimdi 4 tane dişimiz var kaç aylık bebeğiniz
findikbrnlu0_ Zeyna2727 evet huysuz ama uykuya geçerken huysuz normalde gün içinde gülüyor gece özellikle ağlıyor huysuzlaşıyor gözü kapalı ağlıyor şuan ishal olmadı ama olursa mutlaka götürürüm teşekkür ederim 6. Aya gireli 5 6 gün oldu
Zeyna2727 findikbrnlu0_ gece mesaisi merak etme anlıyorum seni bizde de öyle olurdu sürekli sizi isteyecek zaten gece nedense vücut daha bitkin oluyor galiba ağrıları çok hissediyor ve sana tavsiyem ağrısı ateşi olduğunda çapraz yap ateş düşürücüyü soğuk uygulama yapabilirsin
Zeyna2727 findikbrnlu0_ 2 veya 3 farklı ağrı kesici ateş düşürücü bebeğinize uygun olanı alıp bi defa örnek calpol verdiyseniz ağrısı ateşi varsa tabi 6 saat sonra tylol tekrar 6 saat sonra parol olabilir yani 2 farklı da olur 3 farklı da
findikbrnlu0_ Zeyna2727 aa anladım ateşine bakıyorum ateşi yok uyutmadan önce tetagil sürdüm inşallah iyi gelir de bu gece uyur bende uyurum🥹
Pediatrihemsiresianne Zeyna2727 calpol tylol parol bunlar muadil ilaçlar calpol ve dolven dönüşümlü verilebilir 4 saat arayla 😻 düzeltmek istedim ilaç isimlerini. findikbrnlu0_ dişi patlamak üzere gibi duruyor bu tamamen damak yapısıyla alakalı deri ince olunca çabuk çıkarıyolar ☺️
Gokturk_ findikbrnlu0_ canısı birkaç güne patlat o o şişkinlik böyle kesik gibi gözükecek gözüne sanki jiletle kesilmiş gibi duracak sonra pıt yarılmış olacak hemen diş çıksa bile önce beyaz olmuyor göremeyebilirsin şeffaf duruyor iki gün sonunda beyazlaşıyor bi patladımı çok çabuk uzuyorlar 😂 ama sizin ki bir kaç güne çıkar merak etmeyin 😂Tecrübeme dayanarak şunu şöyleyebilirim oğlum ne zaman aşırı derecede huysuz olsa o gecenin sabahı dişinde bir gelişme yaşıyorduk 😂