sseralyaa Kızlar merhaba, bebeğim 6 ay 7 günlük saçlı bir bebek ama son 1 aydır saçları çok dökülüyor 😐 ne yapmam gerek bu dökülme ne kadar sürüyor? Yeni ve sağlam saçlar ne zaman çıkacak bilgisi olan varsa bilgi verirse çok sevinirim 🥲
morlu_baby sseralyaa benim kızımın 3 aylıkkken dökülmeye başladı . Sizinkisi biraz geç başlamış ama hıc dökülmeyip suanda başladıysa normal her bebeğin saçları dökülüyor zaten
morlu_baby sseralyaa 😂😂 benim kızımın da oyleydı cok üzülürdüm birde heryer saçı olurdu ama gecıyor bir anda o kel yerleri dolmaya başlıyor. siz bu dökülme evresinde zeytinyağı sürün cıkan saçları beslensin yarım saat dursun sonra yıkayın
morlu_baby Miraygokce sanırım 1 - 1 buçuk ay sürdü sonra o kel kısımlar dolmaya başladı daha canlı saçlar çıktı ben zeytinyağı sürdüm birde
1Cicianne Benim bebeğimin saçları 1 aylıktan dökülmeye başladı az az 2 aylık olmak üzere tepesi açıldı bile
sseralyaa 1Cicianne benim kızımın o aylarda hiç dökülmesi olmadı 5. Aydan sonra başladı bizde de bakalım ne zaman duracak
sseralyaa xtutku inşallah çabucak geçer bu dökülme, biliyorum daha sağlıklı saçlar çıkacak ama üzülüyorum istemsiz 🥲