ikiaslanannesi elfida01 2 gün önce akrabamız atandı. 8 bine ev tuttular. Bende Urfa’da yım. Ama evi çok güzel içi hep yapılı spot, duvar kağıdı 2 banyolu 3+1 kocaman balkonlu çok güzel
Sekerpare_ elfida01 Siverekten merhaba. Kiralar çok ucuz burada bizim depremde evimiz gitti iki ay kirada oturdum iki bin idi. Urfa merkez ise onu bilemem ama evleri çok güzel çok büyük buranın
26ikus elfida01 bende 3 senedir tayin durumundan urfadayim canim haliliye ve karakopru merkez olarak geciyor evi karaköpruden bakmanızı öneririm hem gelişmiş hemde depremde hasarsız evler maşuk Mahallesi var toki evleri orasına güzel haliliye de çoğu ev eski müstakil evler genelde yerli halkın oluyor ve eski yapı okuyor yine de sana kalmış
dogacan elfida01 urfa geliniyim urfada hangi birimde olduğu önemli ona göre yakın mahalleden önerelim. Benim komşumun eşide burda uzman gayet rahatlar
ikiaslanannesi elfida01 Ben buraya gelin geldim atanmadim. Eski kiracı olduğumuz için uyguna oturuyoruz 3 bine. Uzun zamandır deprem hissetmiyoruz uzun zaman dediğim yani 10 gündür falan 🙃. Evlerin çoğu hasarsız - az hasarlı. Ağır hasarlı, yıkık bina az var.