Merymzkh Oğlum dün antibiyotik sonrası ishal oldu 4 yaşında bugün gittim antibiyotik değişti maflor yazdı ya bu ilaç ne zaman etki eder hâlâ çocuk kaka ediyor kusma yok ateş yok ama ishal yani 15 olmuştur kakası hemen etki etmez mi muz yumurta pirinç lapası yanında bunları da verdim yani gerçekten çok kötüyüm rotamo oldu bı virüs mü kaptı ama dün antibiyotik kullanana kadar yoktu böyle bişey bilen biri varsa aydınlatma hastaneye gidiyoruz korkudan ağlaya ağlaya bir oluyor bı kan versem
momysncp_ Merymzkh maflor ilaç değil probiyotik, düzenli kullanımda 2-3 gün içinde bağırsak sistemini düzenleyecektir. Şişe bitene kadar kullanmanız gerekir. Antibiyotik sonrası isal olabilir bir kaç güne geçer endişe etmeyin
visneli_turtam Merymzkh çok iyi bir probiyotik aslında,çok çabuk etki eder.Yarin düzelir inşallah,günde 1 ke aç karnına verilmeli,benim oğlum da ishal olunca hemen onu veriyorum birde muz veriyorum çabuk kesiyor.Gecmis olsun
Merymzkh visneli_turtam teşekkür ederim onemseyip yorum yaptığınız için şükür daha iyi tekrar hastaneye gittim gaita verdjm içimde şüphe kalmasın diye negatif çıktı rota falan sidmi de ishal kesildi çok şükür ❤️❤️