HicisleriBakani Seymabayrak44 amin hepmiz hakkinda en hayırlısı kolaylıkla olsun ☺️ digerlerinden daha buyuk diye soylendigi icin selim terzioglu (cakmak) ve ali duger (100 ve 60 daire) yazmis. Hem de bahce icinde ya bunlar ben cocuk icin iyi olur park falan demistim. Osman cam ve nizamettin yavlak yazmamis cok sehir ici kaliyor diye
Seymabayrak44 HicisleriBakani oralar da da bahçe var çakmak lojmanları bizim zamanımızda sıkıntılı bi bölge de idi terörün yoğun olduğu mahalle içinde sımdı nasıldır bilmiyorum 2013 de ayrıldık ordan :)
HicisleriBakani Seymabayrak44 il emniyete en yakin sorun olmayan bir yerdeymis demek ki artik sorun olmuyor ☺️
Minikardesler Seymabayrak44 Bizde gelirken çekinerek gelmiştik fakat şimdi çok değişmiş gece 12 lere kadar dışarıda yürüyüş yapıp cocuklarımızı gezdiriyoruz 😊
Minikardesler HicisleriBakani tüm lojmanları gezmiş birisi olarak ben selim Terzioğlu lojmanını tercih ettim. Evlerin içleri çoğu daireler yapılı ama şans meselesi. Birisi büyük birisi küçük iki balkonu var. Mutfagının büyüklüğü diğer lojmanlara göre daha ideal. Diğer lojmanlarda kömür ücreti alınıyor. Tek dogalgazlı lojman selim Terzioğluydu eğer değişmediyse. Konum olarakda gayet güzel. 🤌
HicisleriBakani Minikardesler cevap icin cok teşekkür ederim 1. Tercihe Terzioğlu yazdik 2 ve 3e de 60 daire ve 100 daireyi duyumlar isiginda ☺️ inşaallah cikar da kiraydi ev sahibiydi ugrasmayiz
Seymabayrak44 Minikardesler biz gece 4 de eve girerdik Osman çamda sevındim çakmak bölgesinin düzeldiğine
Minikardesler İnşallah selim Terzioğlu cıkar ama burası olmadada digerlerinide seversin 😊 lojman guzel ortamları kötü nasip olursa gelince anlatırım. 1 sene oldu sadece 1 kişiyle oturup kalkıyorum 😂😂😂