Papatyaseverrr Kızlar bu elbise nasıl sizce dışarda müzikli olan bir söze gider mi kaynımın sözü çok mu sade elbise şık duruyor mu siz giydiniz mi yada giyer miydiniz sözde
Papatyaseverrr findikbrnlu0_ teşekkür ederim canım bende çok beğendim bunum üzerine ne renk şal olur sence
Papatyaseverrr Zeynosileannis teşekkür ederim canım çok beğendim bende bunun üzerine hangi renk bir şal olur
Papatyaseverrr Annis-ogul teşekkür ederim canım bende beğendim bunun üzerine hangi renk bir şal olur sence
Eminos Papatyaseverrr uzerine patlayacak bi renk şal takin gri olur fusya tonlari olur bal sarisi olur ekru olur
Zeynosileannis Papatyaseverrr fotoğraftaki gibi kombinlersen çok güzel olur bence siyah şal gümüş ayakkabı, ayakkabı daha taşlı olabilir
Gamzeeyigun Papatyaseverrr bence fotoğraftaki gibi siyah olmalı elbise gerçekten güzel başka bi renkle dikkati şala çekmeyin
Bugleminannesi28 Papatyaseverrr kapalıyım tamda tarzım sade detayları muhteşem ve şık bence cuk oturur
Papatyaseverrr Bugleminannesi28 çok güzel olur demi canım kilom da yok fazla ama yine biraz var kapatır bence kilomu çok teşekkür ederim
Bugleminannesi28 Papatyaseverrr siyah canım gostermez hicbirseyi. Hem çok asil duruyor bence çok yakışır çok güzel olur bayıldım 🌸 gelinden daha güzel olan bir elti 🤣 kapışır
Papatyaseverrr Bugleminannesi28 teşekkür ederim canım 🌼🥰 ahaha😂 yok canım gelinimizde çok güzel 🥰 canım birde bunun kolları da pilise olandan buldum bire-bir resmin aynısı değil kolları da piliseli benim alacağımın sence o nasıl olur nasıl durur
Bugleminannesi28 Papatyaseverrr oda çok şık olabilir evet. Bence çok güzel bir tercih bazıları yaşta gibi düşünebilir ama bu elbiseyi mor bebek mavisi vs. Tercih edersen eğer o zaman şıkligi kalmaz çok sıradan durur bu şekilde ağır ve şık durmuş bunun kırmızısi veya bej tonları da çok tatlı olabilir canım