Denizikoooo Kızlar son bir haftadır sütüm çok az geliyordu bugün sağdım iki göğsümden 10 cc anca çıktı bebeğim 3 ay 14 güNlük emmek istemiyor süt gelmiyor diye mi
ahmet8emirmommy Lütfen paniğe kapılmadan sürekli emzir,bol bol su iç, bulgur pilavı ye ve en önemlisi moralini güzel tut
Denizikoooo ahmet8emirmommy ya ağlıyor huzursuz geceleri sık sık uyanmaya başladı göğsümden de asla dolduğunu hissedemiyorum eskiden dolduğunda sızlardı mama mı versem yetmiyormuyum acaba vicdan azabı çekiyorum açtır diye
Asdi Komposto kayısı hoşafı ayva kaynatın taneleriylw yiyin süt yapıyor bulgur süt yapıyor süt için bol bol su tüketin yürüyüş yapın stresli olmayın
ahmet8emirmommy Denizikoooo benimde bir kere öyle olmuştu. Yemek yemiyordum pek. Ama ondan sonra yememi düzeltip bu dediklerimi yaptım normale döndü
Asdi Suyunuza bestlak damla kullanabilirsiniz emzirme den önce bir bardak su emzirirken bir bardak emzirme bittikten sonra 1 bardak su için badem yiyin uykunuzu düzenli alın
Denizikoooo Bestlak kullanıyorum doğumdan sonra ilk defa regl oldum bir hafta önce acaba onunla işgisi var mıdır bugün bitti
[silindi] Kuru dut ve incir de süt yapıyor, bedeninize güvenin olumlu düşünün, olumlama yapın hatta. Bedenime güeniyorum, sütüm bol ve besleyici vs.