Doganinannesiyim Nurseli harveys ve biogaia damla aldık bunlsri ilk kez kullanılan başka bi damla kullaniyordum nasil kullanmam gerekir günde kaç kez ve kac damla kullanıyorsunuz 1 ay 6 günlük bebeğim
ElifS95 Doganinannesiyim bigaia günde 5 damla olacak şekilde nurse harveys hiç fayda görmedim ama bigaia 5.siseyi kullanıyorum baya faydali
Bilgeasill Doganinannesiyim bende 2 aylıktan beri biogaia kullanıyorum çok şükür bize iyi geldi biz doktorunuzun tavsiyesi üzerine 6 damla veriyoruz baya gazlıydi çünkü ama normalde 5 damla
Esrakoc57- Doganinannesiyim Merhabalar biz de 15 günlükten bu yana Nurseli harveys kullanıyorduk fakat pek faydasını göremedik doktordan da memnun değildik 1 aylık kontrolünde doktor değiştirdik yeni doktorumuz bebeğimizin çok gazlı olduğunu söyledi 8 saatte bir 10 damla Nurseli harveys ve günde 5 damla biogaia kullanın dedi bu şekilde kullanınca çok rahatladık ☺️
Doganinannesiyim ElifS95 iki damlayı beraber nasil kulmanmistiniz bir de ne kadarlık bebeğiniz bizim için de o damla sayısı mi kullanılmalı yani
ElifS95 Doganinannesiyim ben nurse harveys de gündüz 10 damla veriyordum bigaia akşam yatarken veriyordum ki gece gaz olmasın diye o da 5 damla zaten