Erva23- Benim bebeğimde 5 ay 12 günlük. 4. Ayın son haftası başladı ve devam ediyor ne zaman geçecek diye bekliyorum. Beynim uyuşuyor artık yorgunluktan uykusuzluktan birde gurbetteyim kimsem yok eşim desen asker zor valla çok zor
elftgcbrncglu Bizde de öyle durumlar hiç değişmedi şimdi bir kaç gündür gece uyanıyor ve 2 3 saat uyumuyor naparsam yapayım uykuya dönmüyo anca uykusu gelince gündüz de yatırıyorum arkamdan uyanıyor cidden ne zaman düzelicek bende öyle akılı sağlığımı yitirmeme az kaldı adeniko_26 anneyimanne00 Dogukan Erva23-
Dogukan elftgcbrncglu biz 4.ayda başladık ilk 3 ay gece 1 2 kere uyanan bebeğim 4.ayla birlikte gece 10282902 uyanmaya ve saat 4 te uyanıp uyumamaya alıştı 5ay 8 günlüğüz şuan saat 5.14 hâlâ uyanık cildirmaya ramak kaldı
anneyimanne00 elftgcbrncglu bizimki 5 aylık değil ama 4. aydan önce başladı 2 haftadır ben de böyleyim her yarım saatte bir ya da saatte bir kalkıyor. günümüz sabah 4te başlıyor. uykumu açmak için buraya girdim resmen. geçer inşallah enerjim bitik benim de. 🥺 3 ayın başında her şey düzeldi sanmıştım 2 kere falan anca kalkıyordu şimdi her şey sıfırlandı resmen. 😵💫😅
adeniko_26 Aya girdik şu anda 6 aylığız tam 1 aydır uyku yüzü göremiyoruz gece kaç kez kalkıyor artık sayamıyorum 10 dakikada bir yarım saatte bir kısacası ne yaşıyoruz çözemedim ama akıl sağlığımı yitirmeme ramak kaldı
aslgrs elftgcbrncglu düzeldi mii bebeğiniz. Bizimkide 5 ay 11 günlük gece 1 defa kalkan çocuk saat başı kalkmaya başladı. Zten gündüz uyumuyodu😔
elftgcbrncglu aslgrs merhaba gündüz uykuları düzelmeye başladı uyuyo gece de bi ara düzelmişti uyanmıyordu ama şu aralar yine sık uyanmaya başladı dişten dolayı diye düşünüyorum artık
Nkocak elftgcbrncglu valla ben bunları 3,5 aylıkken başladı 4 deyiz hala devam ediyo sokakta uyutuyorum artık
elftgcbrncglu Nkocak bizimde uyku sorunumuz hep vardı tam düzeliyo diyorum yine başa sarıyo valla insan yıpranıyo yoruluyo cidden
Nkocak elftgcbrncglu o kadar bu yorucu tempoya alıştım ki bitkisel hayatta gibiyiz eşimle 😀 umarım geçer uslu bebekler olurlar 🥰
Esraemir34 elftgcbrncglu benim oğlumun aynısı şuan oğlum 15 aylık yeni yeni düzeldi uykuları çok şükür zor ama sabır etmekten başka çare yok gerçekten sizi çok iyi anlıyorum 😥