Hayat123456789 10 aylık bebeğim bir kaç gündür kabız kayısı yediriyorum zeytinyag iciriyorum ama yapamıyor ne verebilirim acaba
Hayat123456789 Kaç seferdir post açıyorum kimse görmüyor burası anne bebek platformu değil mi ya kavgalı gürültülü post açılsa anında herkes görüyor
Asdi Poposuna zeytin yağıyla masaj yapın kaka yaptığı yere karnına zeytin yağıyla masaj yapın korkmayın 10 günü geçmedikçe kabız değildir sadece zorlanıyor dur yediklerinden gaz yapan bişeyler vardır
Hayat123456789 Asdi teşekkür ederim cevabın için , yaptım canım onu da yaptım taş gibi yapıyor yaptığı zaman ve dün zorlanmaktan poposu kanadı aklım oynadı yarıldı diye
Asdi Hayat123456789 ya çok üzüldüm doktor görsün bence çok geçmiş olsun bence vakit kaybetmeden doktora gidin kan da var diyorsunuz
Asdi Ek gıda süreci malesef artık normal insan gibi yapmaya başlayacak çok zorda kalırsanız doktora götürün kakasının resmini çekin fitil verirmi bilmiyorum ben iki kez falan kullandım çok katı gıda yediği için suyu az içiyor da olabilir
Hayat123456789 Asdi doktorumuzu aradım resminide attım çok şükür yarık çatlak yokmuş zzorladigi için hafif olmuş yine aynı olurda fitil alın dedi bakalım son çare fitil koyucam artık