Feyzosumunannesi Kızlar bebeğime ne yapsam şaşırdım kaldım. Şu tarifi yaptım seve seve yedi dedginiz tarif var ise yazarmisiniz corbalari yemek istemiyor
3bebe Feyzosumunannesi mücveri çok sevmişti oğlum kabak mücverini kend yiyordu eline alıp deneyin isterseniz
karabiberimm Feyzosumunannesi ateş de öyleydi Merve ben 14 aylıkken memeyi kestim zayıflamaya başlamıştı artık gece gündüz meme alıyordu su bile içmezdi biberon da almadı hiç en son memeyi kesince düzeldi hala çok secer ama memeyi bırakınca yemesi eskiye göre düzeldi birde biberon almaya başladı mecbur kalınca ama alışması 1 hafta 10 günü buldu Ayrıca bir tarif verim benim oğlum seviyordu bunu arpa yada tel sehriye hasla cezvede biraz 2 yemek kaşığı yeter kasede sarımsakli yoğurt yap şehriyeyi süz sarımsaklı yoğurtla karıştır üstüne de ben az bise zeytin yağı ile nane yakıyordum belki nane sevmez huylanirsa tek zeytin yağı gezdir bende bunu iştahsız bir annenin tarifinden almıştım sevmeyen çocuk yoktur diyordu ateş yemişti cidden yaparsan yaz bana😂
Feyzosumunannesi karabiberimm Ayyy canım benim ki de asla biberon almadı suyu bile küçük şişede ve bardakta içiyor çok meme düşkünü de değil sadece uyurken ve gece emiyor öyle gün içerisinde emzirmiyorum yemek yesin diye 4 5 saat duruyor yine acikmiyor hicbsey yemek istemiyor sali günü goturcem doktora bakalım.ne dcek iyice zayıfladı yarın deneyeyim o tarifi bakalım insallah yer çok sagol
karabiberimm Feyzosumunannesi bizim Ateş memeyi hiç bırakmazdı o yüzden ek gıdayı reddetti biberonu da su bile veremezdim eline bile almadı bırak biberonu kullanmayı memesiz kalınca anladı ondan sonra aldı mecbur 😂😂 bu arada bana o dönemde doktor bir ilaç yazmıştı vitamin iştah da açıyordu ismini hatırlamıyorum ama polivit miydi öyle bir şeydi sanki onuda icirmistim
Feyzosumunannesi karabiberimm 18 Aydan önce onermiyorumdedi doktorumuz sali günü goturecem doktora bakalım bi ne diyecek
Aslicamm Feyzosumunannesi benim oğlum makarna seviyo Talya foods baklagil makarnalar var beyaz un değil de baklagil unu kullaniliyo sebzeli vs hiç yemek yemezse muhakkak onu yaparım :)
Feyzosumunannesi Aslicamm Benim kızım da sadece makarna yiyor ama kilo alsın istiyorum sağlıklı şeyler yesin ama hc bsey yemediği zaman hemen makarna yapıyorum
Aslicamm Feyzosumunannesi bu makarnalar sadece sebze ve kurubaklagilden yapılmış olduğu için sagliklilar o yüzden içim rahat :) içine bazen kıyma da ekliyorum yerse süper yemezse tek kurubaklagil yemiş olması bile yeter yanına da yoğurt veriyorum tam oluyo :)
Yeniannebus 11 aylık bebeğime kıymalı yeşil mercimek çorbası yapıyorum severek yiyor soğuk ayran aşı çorbasını ıspanaklı yapıyorum bir de tavuklu şehriye çorbası . iştahsız ve zor yiyen bir bebek tat konusunda baya seçici siz de deneyerek bulabilirsiniz
Feyzosumunannesi Yeniannebus tavuklu şehriye çorbası bende yapıyorum ama artık yemek istemiyor benimki de çok istahsiz ah ah ne yapacağız böyle
Yeniannebus Feyzosumunannesi çok çabuk sıkılıyorlar ya biz yetişkinler ne yapsın bazen aynı yemeği 2 gün yiyoruz yani😂😂maalesef zor iştahsız olmaları bir de seçiciler ondan