DidemD Mrb anneler bebegim 4 bucuk aylik yogurtlara baslicaz sizde inek sütündenmi mayalamaliyim keçi sütun denmi keci sütünden mayalamamin bi sakincasi olurmu ?
Deletedmom115 DidemD Keçi sütü sindirim açısından daha iyi inek sütü biraz daha ağır ama ben keçi sütü bulamadım inek sütüyle yapmıştım.
Duruuuuuu DidemD 1 yaşına kadar tüm memeli hayvan sütü yaşak bebek maması ile mayalayın internette tarifi var canım
Karam DidemD keci sutu cnm bende keci sutu ve keci yigurdu verdim 5 aylikkn basladik 11 aylik olduk hala keci sutu veriyrm yogurdunu sewmedi arada veriyrm normal sutten yapiyrm artik
miniminiAlina02 DidemD Anne sütüne en yakın süt keçi sütüdür. Hem de hafif, sindirimi kolay. Fakat doğal olmasina cok dikkat edin. Tanidik, guvenilir birinden alin. Aksi takdirde alerji yapabilir ya da baska yan etkikeri olabilir.
Karam Duruuuuuu drlarda onermisti bnm dr onermisti oglum 5 aya kadar emdi ondn sonra mama aldik icmedi ac kaliyodu dr verebikursin su karisimiyla dediydi
Karam Duruuuuuu drlarda onermisti bnm dr onermisti oglum 5 aya kadar emdi ondn sonra mama aldik icmedi ac kaliyodu dr verebikursin su karisimiyla
Duruuuuuu Deletedmom115 bunu bilmiyordum ben mamadan yoğurt mayalıyorum çok güzel oluyor tam yoğurt kıvamı değil biraz daha sulu oluyor kızım severek yiyor