gkbyza KayraVeAnnesi_06 ben mama sandalyesini gri aldım ama lacivert de güzelmiş kızıma lacivert de giydiriyorum zaten 😅
SareLinaM KayraVeAnnesi_06 merhaba lacivert cok hos duruyor eger kiziniz olursa da pembe minder alip kullanirsiniz yani kizada lacivert olur tabiki ama icinize oyle sinecekse buda bi fikri,🥰
KayraVeAnnesi_06 durukusunannesi_ Aynen ben de öyle düşündüm ama şimdi oğluma kullanıcam ilk çocuk ilerde kızım olursa unisex bir renk mi seçsem diye kararsız kaldım 🫢🫢 Görüşünüz için teşekkür ederim 🌸💕
KayraVeAnnesi_06 Kayra_68_aksaray Evet haklısınız , kararsız kalmamın nedeni ilk bebeğim ve erkek ilerde kıza mavi nasıl olur unisex bir renk mi seçmeliyim diye aşırı kararsız kaldım burda ki annelerin görüşü benim için önemli 🙏🏻🌸
KayraVeAnnesi_06 gkbyza Yaaa tabiki ikisi de aslında unisex ama işte kızım olurda ona kullanırsam koyu bir renk mi kalır diye tereddüt ettim , kirde götürecek bir renk aslında çok güzel Size de hayırlı olsun gri de çok güzel 🙏🏻
KayraVeAnnesi_06 SareLinaM Yaaa çok teşekkür ederim aslında evet maviyi çok beğendim tabak seti aldım oda o renk , aslında ikiside unisex olur ama kıza koyu mu kalır diye düşünmüştüm verdiğiniz fikir için çok teşekkür ederim 🌸💕🫶🏻
SareLinaM KayraVeAnnesi_06 artik pembeyi erkekte bile kullaniyorlar benim kizim var ama mama sandalyemiz koyu gri gayetde hos duruyor gule gule buyusun bebis🥰
Themhrmom KayraVeAnnesi_06 mama sandalyesi cok batan bişey hele normal yemeklere gecince biber salcası vs zor cıkıyo mavi o yüzden
KayraVeAnnesi_06 Themhrmom İşte bu yüzden soruyorum 💕🌸 tecrübeli annelerim yardımcı olsun diye güzel yorumunuz için teşekkür ederim 🙏🏻
Zeliff KayraVeAnnesi_06 unisex renkleri severim ikinci bir bebek ihtimali için ☺️ gri bence. Kirlense bile ilerde minder değişikliği yapabilirsiniz
Anr5155 KayraVeAnnesi_06 bizim mama sandalyesinin kumaşına benziyor ona dayanarak söylüyorum mavi olanı alın bizimki antrasit kiri yağı hiç belli olmuyor açık renkte salça lekesi falan hemen gözüküyor.
KayraVeAnnesi_06 Anr5155 Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim , dikkate alacağım zaten laciverte karar verdim 😍🥰😘