Deletedmom_73 Kızlar benim gözümün altında böyle bir şey çıkmış sivilce gibi 3 haftadır var geçmiyor daha önce başına gelen var mı 😂
Ebus2045 Deletedmom_73 evet biliyorum bizdede it dirseği denir 😂 kardeimin gozunde hep çıkardı sarimsaktan minicik ucunu kesip üstüne sür gözüne dikkat ederek kardeşimi de bı o gecirirdi
Deletedmom_73 Usnac1995 Asym33 Ebus2045 çok teşekkür ederim bir denicem bir de altın sürünce geçirir diyorlardı ne kadar doğru bilmiyorum.
Kerem_k1 Deletedmom_73 soğumuş çayı bir peçeteye dök biraz gözünün üstüne köy bi beş on dk bekler geçirir canım
Dolores Deletedmom_73 benim de olurdu eskiden, sarımsak sürerdim geçerdi. Ama siz sürmeyin, yakıyor. İlacı vardır herhalde
Pol34 Deletedmom_73 ay görünce komik bir anım var o geldi aklıma. Gözümde çıkmıştı babaannem “kendi tükürüğünü çalıver oraya geçer” demişti o geldi aklıma 😄
Kayra_68_aksaray Deletedmom_73 kardeşimden de çok olurdu sokak dedisi yada köpeği nin kuyruğunu sürmüştür bi seferde bitene teyze bakıyım bahanesi ile gözüne tükürmüstü tiksintiden de iyileşirmıs bir daha da çıkmadı (biliyorum şimdi beni lincliyecekler ama 🤭🤭)
BirDuaMeselesi Kayra_68_aksaray tam bende bunu diyecektim eskiler öyle diyorlar anneannem hemen biri tükürsün der çıkardı😀 bi tanıdığa öyle yaptılar gelen tükürdü giden tükürdü adamın gözü enfeksiyon kapmıştı yazık ya
Kayra_68_aksaray Deletedmom_73 valla 2 3 aya bi çıkardı kardeşimden b yöntemlerle kuruldu 20 yıldır hiç cikmiyor