Polannem Oğlumun ilk saçından tesbih ve bileklik yaptırdığımı söylemiştim birkaç postta. Kargomuz bugün geldi çok güzelleeerr ☺️
Birberenannesi Polannem çok güzelmiş gerçekten. Benim de aklıma gelmişti ama eşim tesbih kullanmıyor diye almadım sizin eşiniz kullanıyor mu tesbih yoksa hatıra olarak kalsın diye mi aldınız?
Lastlyy Polannem Çok ince düşünülmüş bir hediye olmuş güle güle kullanın .nerden yaptırdınız acaba merak ettim
Umaybebis Polannem benim hayalim de buydu , rulo peçeteye sarılı bir şekilde parfümlerimin arasında duruyordu . Canım kocam sümüklü mendil diye çöpe atmış🫠 güle güle kullanın💕
Polannem Birberenannesi çok kullanmaz canım maksat anı kalsın. Bileklik yaptırdım onu kullanır ama ☺️
Polannem Umaybebis hadi ya şansa ☺️ ilk saçı olmak zorunda değil ki yine yaptırabilirsiniz anı kalır sizede ☺️
ilaydasrin_1 Polannem çok güzel ama tesbih çok kaba durmuyor mu ya, fotoğrafta mı öyle görünüyor bilemedim 😶
Polannem Fatihinannesi05 2 bileklik 1 tesbih 330 tuttu. İnstagram doesay_taki diye bi sayfadan yaptırdım